Проблем инсталације Сигмател возач / КБ888111 Здраво свима, Имам проблем Сигмател инсталирате управљачки програм у УинКСПпро СП2 слику (коју сам страх, отисла је под неким пост-инсталл прилагођавање). Су већ инсталирани КБ888111. Очигледно је успешно инсталира Мицрософт УАА), али звук ХД уређаја (а Сигмател ХД Аудио онбоард звучне картице на матичној плочи Интел Д945гмт) није откривен, нити су било које "Енум \ ХДАУДИО" гране израђена у регистру након КБ инсталације.
Знам да није хардверски квар је звучна картица, као што бива откривена и ради ли исправно кад сам га користити на "чисте" КСПпро СП2 и сам да то сад суспецтинг мај бити више везане за КБ888111 инсталацији или на Сигмател картица за детекцију / набрајање, као што ни не препозна аудио уређај у "прилагођеног" слика КБ888111 након инсталације.
Ја сам провео неколико дана покушава решити овај Претражили су и на многим форумима, али ја сам трчање вањска страна од идеја сада: уздах: ... Ја би било каква помоћ или савети вам могу дати да ми то поправити или барем добити боље разумевање о томе шта мај бити ометати откривање ... Хвала унапред на помоћи: Смиле: |