Випуск установці драйвера Sigmatel / KB888111 Привіт всім, у мене є проблеми з установкою драйвера Sigmatel в образі SP2 WinXPpro (який, боюсь, пройшов під якісь після установки настройка). Вже встановлено KB888111. Мабуть вона встановлює успішного Microsoft UAA), але пристрій HD звуку (HD Audio Sigmatel вбудованою звуковою картою в материнській платі Intel D945gmt) є не виявлено, так само як і будь-які "Enum \ HDAudio" філії створені до реєстру після установки КБ.
Я знаю, що це не апаратний збій з звукової карти, тому що стає виявлено і правильно працює, коли я використовую його на "чисту" XPpro SP2 і я підозрював, що тепер він може бути більше, пов'язані з установкою KB888111 або Sigmatel карта виявлення / перерахування, а вона навіть не виявити звукові пристрої в "потрібного" зображення KB888111 після установки.
Я провів багато днів, намагаючись вирішити цю і шукали на багатьох форумах, але я вичерпуються ідеї зараз: зітхнувши: ... Буду вдячний за будь-яку допомогу або натяки ви могли б дати мені це виправити або хоча б отримати більш глибоке розуміння того, що може створювати перешкоди при виявленні ... Заздалегідь дякуємо вам за вашу допомогу: посмішка: |