![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здравейте отново, Моята приятелка е безлюден нея ipod за около една година, но всички на внезапна shes реши да започнете да го използвате отново. Но тъй като тогава тя е загубил инсталационния диск за itunes и я имаха COMP форматирани. Смисълът болните трябва да изтеглите itunes от filehippo или някъде, но на въпроса ми се ще да е въпрос на свалянето itunes, да го инсталирате, а след това залепване на ipod в моя COMP да започне изтриване и добавяне на нови песни? или да имат нужда от диск. |
|
| |||
| |||
| Nope всичко, което е необходимо е копие на itunes, просто отидете върху Apple уебсайт и изтегляне от там, моля, имайте предвид, че тъй като тя е имала си компютър reformatted, тъй като тя е била последната включени в него, ще бъде различна itunes библиотека, това означава, че ще обърсвам за ipod ако ти кажа, че също ще бъде в състояние да добавяте или изтривате песни кажете вие направите това, ако песните са закупени тя може да Ви даде възможност за предприемане на песни, закупени от вашия ipod обратно към компютъра, но тя трябва да помним потребителско име и парола, тя използва за изтегляне на песни от itunes, в противен случай те ще бъдат unplayable. използване на RealPlayer за да добавите или изтриете песни все пак, но това не е толкова чист, както е itunes. Ако искаш да се вземат всички музика от ipod, дори и ако сте на копия от нея, но вие искате да чакаме DONT възрасти дърпа всички тях от CD's тогава просто казвам, вие трябва да помните DONT парола или потребителско име за песните, които Вие пуснати без закупуване на песните, както аз ще ви покажа е нещо скрито, но понякога е трудно да се направи |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| iTunes | scopa | Мултимедия & Codecs | 1 | 7-ми октомври 2009 19:27 |
| Как мога да получа Моят Itunes Iibrary | windows3001 | Общи Софтуер Чат | 17 | 16-то Март 2008 12:30 |
| Itunes Помощ | windows3001 | Мултимедия & Codecs | 5 | 30 януари 2008 год. 23:33 |
| ITunes проблем | frankiewong2000 | Мултимедия & Codecs | 4 | 8 Декември 2007 11:50 |
| Itunes е движеща ме луд! Харесвам помагам | harriet40 | Мултимедия & Codecs | 2 | 28 ноември 2007 04:18 |
| Нишка Инструменти | |
| |