![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Zdravím ještě jednou, Moje přítelkyně má opuštěné ipod ji asi rok, ale najednou shes rozhodla začít používat ji znovu. Ale od té doby ona ztratila instalační disk pro iTunes a měl ji comp formátována. Smyslu špatného muset stáhnout z iTunes filehippo nebo někam, ale moje otázka je, by to být záležitost stažení iTunes, instalace a potom vykrvovacího iPod do můj comp začít mazání a přidávání nových písní? nebo mám třeba disk. |
|
| |||
| |||
| Ne vše, co potřebujete, je kopií iTunes, jdi do jablečných a stáhnout z webových stránek zde, prosím, na vědomí, že viděl, jak ona má svého počítače přeformátovaný protože to bylo poslední zapojený v něm bude jiný iTunes knihovnu to znamená, že bude stěrače iPod pokud řeknete příliš, budete schopni přidávat nebo mazat skladby řeknu to tak, že pokud jsou skladby zakoupené může dát možnost převzetí zakoupené skladby z vašeho iPodu zpět do počítače, ale musí pamatovat uživatelské jméno a heslo využil stahovat písničky z iTunes, jinak se budou přehrávat. použití RealPlayer přidávat nebo mazat skladby i když, ale to není tak čistý jako iTunes je. pokud jste chtěla vzít všechny hudby z přehrávače iPod, a to iv případě, že jste kopiích ho ale dont chtějí počkat na stáří tahem je všechny z CD, pak stačí říct, vy dont potřeba pamatovat heslo a uživatelské jméno pro písně, které dáš bez nákupu písní, i způsob, jakým by se ukázat, je druh skryté, ale těžko se to někdy |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| iTunes | scopa | Multimedia & Kodeky | 1 | 7.října 2009 19:27 |
| Jak získat Moje iTunes knihovně | windows3001 | Obecné Software Chat | 17 | 16. března 2008 12:30 |
| ITunes Nápověda | windows3001 | Multimedia & Kodeky | 5 | 30. ledna 2008 23:33 |
| ITunes problém | frankiewong2000 | Multimedia & Kodeky | 4 | 8. Prosinec 2007 11:50 |
| ITunes je hnací mě naštvaná! Prosím pomozte | harriet40 | Multimedia & Kodeky | 2 | 28. listopadu 2007 04:18 |
| Thread Nástroje | |
| |