![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Pozdrav, još jednom, Moja cura je napuštena njezina ipod za oko godinu dana sada, ali sve iznenada shes odlučili početi koristiti ga ponovno. Ali, od tada je izgubljen instalacijski disk za iTunes i da je njena comp formatira. Značenje bolestan morati skinuti s iTunes filehippo ili negdje, ali moje pitanje je bi li se stvar preuzimate iTunes, instalirate ga i onda priljepljivanje iPod u moj comp za početak brisanjem i dodavanjem novih pjesama? ili mi treba disk. |
|
| |||
| |||
| Nope sve što Vam je potrebno je kopiju iTunes, pravedan otiđite na Apple web stranice i preuzeti od tamo, imajte na umu da vidim kako je ona imala njezin kompjuter reformatted jer je posljednja priključen na njoj će biti drugačiji iTunes library to znači da će ubiti iPod i ako ga previše reći, bit ćete u mogućnosti da biste dodali ili izbrisali pjesme reći što to učinite, ako pjesme su ga kupili svibanj pružiti vam mogućnost za uzimanje kupili pjesme sa Vašeg iPod natrag na računalo, ali ona mora sjetiti korisničko ime i zaporku ona koristi za preuzimanje pjesama iz iTunes, inače će biti unplayable. RealPlayer koju koristite da biste dodali ili izbrisali pjesama ipak, ali to nije tako spretan kako je iTunes. Ako se žele poduzeti sve glazbe s iPod, čak i ako su kopije, ali vi ga ne želite čekati povlačenjem ih sve uzraste od cd-a onda samo reci, vi ne trebate zapamtiti lozinku i korisničko ime za pjesme koje staviti na vas bez kupovine pjesme, način na koji bih vam pokazati kakve je skriven, ali to ponekad teško |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| iTunes | scopa | Multimedija i kodeci | 1 | 7. listopada 2009 19:27 |
| Kako da stavim svoj Itunes Iibrary | windows3001 | Općenito Software Chat | 17 | 16. ožujak 2008 12:30 |
| Itunes Pomoć | windows3001 | Multimedija i kodeci | 5 | 30 siječanj 2008 23:33 |
| ITunes problem | frankiewong2000 | Multimedija i kodeci | 4 | 8. prosinac 2007 11:50 |
| ITunes je vozeći mene ludi! Ugoditi pomoć | harriet40 | Multimedija i kodeci | 2 | 28. studeni 2007 04:18 |
| Thread Tools | |
| |