פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > תוכנת מחשב > מולטימדיה רכיבי Codec

Register

ITunes תאימות

Reply

שרשרת כלים
Old 27 במאי 2008, 07:19
קבוצת תורמים

Default ITunes תאימות

שלום שוב,
חברה שלי יש לה ipod נטוש במשך כשנה עכשיו, אבל פתאום shes החליט להתחיל להשתמש בו שוב. אבל מאז היא איבדה את דיסק ההתקנה של itunes ו היה לה את הפורמט של comp. משמעות חולה צריך להוריד itunes מ filehippo או איפשהו, אבל השאלה שלי היא להיות שזה היה עניין של הורדת itunes, להתקין אותו ולאחר מכן תקיעה של ipod לתוך אזור comp להתחיל למחוק והוספת שירים חדשים? או האם אני צריך את הדיסק.
Old 27 במאי 2008, 09:08
חבר קבוצת

Default ITunes תאימות

לא כל מה שאתה צריך הוא העתק של itunes, פשוט לך על גבי אתר Apple ולהוריד משם, חשוב לציין כי רואה כפי שהיא היתה לה המחשב reformatted מאז שזה האחרון פקוק בו יהיה שונה itunes הספרייה פירוש הדבר הוא לנגב על ipod אם אתה אומר את זה יותר מדי, אתה לא יוכלו להוסיף או למחוק שירים אומר לך לעשות את זה, אם הם שירים שנרכשו זה עשוי לתת לך את האפשרות לקחת את לרכוש שירים מ ipod שלך בחזרה על גבי המחשב, אבל היא צריכה לזכור את שם המשתמש ואת הסיסמה היא השתמשה כדי להוריד שירים מ itunes, אחרת הם יהיו unplayable.

אתה משתמש ב-RealPlayer להוסיף או למחוק למרות שירים, אבל זה לא כמו בהמה היא כמו itunes.

אם אתה כל המעוניין לקחת את המוזיקה של ipod, אפילו אם יש לך עותקים של אותו אך dont אתה רוצה לחכות להם כל הגילאים משיכת מהתקליטור של אז רק אומר לך dont צריך לזכור סיסמה או שם משתמש עבור שירים כי בלי לשים אותך על רכישת שירים, איך אני נראה לכם הוא היה די מוסתר אבל לפעמים קשה לעשות
Reply

Register
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.