mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Software > Multimedia & Kodekus

Register

ITunes saderību

Reply

Thread Tools
Old Maijs 27, 2008, 07:19
Donors Group

Default ITunes saderību

Sveiki vēlreiz
Mana draudzene ir pametis viņas ipod apmēram gadu tagad, bet tas viss pēkšņi shes nolēmusi sākt to lietot atkārtoti. Taču kopš tā laika viņa ir zaudējusi instalācijas disks iTunes, un tā bija viņas comp formatēta. Nozīmē slikti ir lejupielādēt iTunes no filehippo vai kaut kur, bet mans jautājums ir, kurš tas būtu jautājums lejupielādēt iTunes, uzstādot un pēc tam pieturās ipod into my comp sākt dzēst un pievienojot jaunas dziesmas? vai man nepieciešams disks.
Old Maijs 27, 2008, 09:08
Loceklis

Default ITunes saderību

Nē viss, kas Jums nepieciešams, ir kopija, iTunes, dodieties uz ābolu mājas lapā un ielādēt no turienes, lūdzu, ņemiet vērā, ka redzot, kā viņa ir bijusi viņas dators pārveidots, jo tas bija pēdējais pievienots tajā būs dažādas iTunes bibliotēkai tas nozīmē, ka būs wipe ipod ja jums pateikt to arī jūs nevar pievienot vai dzēst dziesmas jums darīt, ja dziesmas tiek iepirktas tā var sniegt jums iespēju pieņemt iegādājas dziesmas no sava iPod atpakaļ uz datora, bet viņai ir jāatceras lietotājvārds un parole, viņa izmanto, lai lejupielādi no iTunes dziesmas, pretējā gadījumā tie tiks unplayable.

tu izmantot RealPlayer, lai pievienotu vai dzēstu dziesmas gan, bet tas nav tik veikls kā iTunes.

ja esat, kas vēlas veikt visus mūziku no iPod, pat tad, ja esat to kopijas, bet jūs dont vēlaties gaidīt gadiem velkot tos visus no CD tad tikai teikt, jums dont nepieciešams atcerēties paroli vai lietotājvārdu dziesmas, Jūs laist bez iepirkuma dziesmas, kā es parādītu jums ir sava veida slēptā, bet grūti darīt dažreiz
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Sulas.