![]() |
|
| |||
| |||
| Merhaba tekrar, Benim kız arkadaşım yaklaşık bir yıl şimdilik, ama iPod terk etti aniden shes tekrar kullanmaya başlamak için karar verdi. Ama o zamandan bu yana o iTunes için kurulum diski kaybetti ve biçimlendirilmiş Zorunlu vardı. Anlamı kötü filehippo veya bir yerden indirmek iTunes, fakat benim soru bu iTunes indirme bakılacak olursa, yüklemeyi olur ve sonra benim Zorunlu olarak silme başlatmak ve yeni şarkı ekleyerek iPod anlaşmazlık? veya i disk ihtiyacım var. |
|
| |||
| |||
| tek ihtiyacınız olmaz iTunes bir kopyasını, sadece elma web sitesi ve indirmek üzerine oradan, not olarak o, bilgisayar olmuştur görmenin lütfen çünkü en son bu onu yok etmek anlamına gelir farklı bir iTunes kütüphanesi olacak takılı biçimlendirildikten iPod eğer da eklemek mümkün olacak veya silmek şarkıları söyleyinceye Bunu yaptığınızda söyle, eğer şarkıları size bilgisayar üzerine iPod'unuzu geri satın alınan şarkılar alma seçeneği sunar Mayıs satın alınan, ancak o espri kullanıcı adı ve o iTunes gelen şarkı yüklemek için kullanılan şifre, aksi takdirde oynanamaz olacaktır. RealPlayer sizin eklemek ya da şarkı silmek kullanmak, ancak bu iTunes gibi düzgün değildir. size iPod tüm müzik almak isteyen vardır, eğer bile bu kopyaları var ama dont yaştaki tüm CD'ler ve sadece söylemek onları çekerek beklemek istiyorsanız, dont bir şifre ve kullanıcı şarkılar için hatırlamak gerekir size şarkılar satın olmadan koymak için, gizli ama zor bazen yapmak tür olduğunu gösterecek şekilde |
![]() |
|
| Bookmarks |