менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > Мультимедіа & кодеки

Register

ITunes сумісності

Reply

Різьба Інструменти
Old
Донор групи

Default ITunes сумісності

Вітаю ще раз,
Моя подруга має кинув її IPOD приблизно рік тому, але все Shes раптово вирішили почати його використовувати знову. Але з тих пір вона втратила інсталяційний диск для ITUNES а її Comp відформатована. Значення жорстокого доведеться завантажувати з ITUNES FileHippo або де-небудь, але моє запитання чи буде питання про завантаження Itunes, установку, а потім встромивши в мій IPOD Comp розпочати видалення і додавання нових пісень? або я маю на диску.
Old
Член групи

Default ITunes сумісності

Nope все, що вам потрібно, це копія Itunes, просто перейдіть на веб-сайті Apple і завантажити звідти, врахуйте, що бачачи, як вона мала її переформатувати комп'ютері з моменту останнього підключені в ньому будуть різні бібліотеки ITUNES це означає, що призведе до зникнення IPOD, якщо ви повідомите це теж, ви не зможете додати або видалити пісні вам робити це, якщо Пісня набула вона може дати вам можливість прийняття набули пісні з вашої IPOD назад на комп'ютер, але вона повинна пам'ятати Ім'я користувача і пароль, вона використовується для завантаження пісні з Itunes, інакше вони будуть відтворюватися.

Ви використовуєте RealPlayer, щоб додати або видалити пісні, хоча це не така акуратна, як ITUNES є.

Якщо ви бажаючим взяти всі музика з IPOD, навіть якщо у вас є копія, але ви не хочете чекати віці витягати їх все з компакт-диска тоді просто скажіть, вам не потрібно пам'ятати пароль та ім'я користувача для пісень, які ви одягаєте без купівлі піснями, то, як я хотів би показати вам доброго прихованою, але важко зробити іноді
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
ITunes scopa Мультимедіа & кодеки 1 7 жовтня 2009 19:27
Як я можу забрати мій Itunes Iibrary windows3001 General Software чат 17 16 березня 2008 12:30
Допомога Itunes windows3001 Мультимедіа & кодеки 5 30 січня 2008 23:33
ITunes проблема frankiewong2000 Мультимедіа & кодеки 4 8 грудня 2007 11:50
Itunes зводить мене з розуму! Будь ласка, допоможіть harriet40 Мультимедіа & кодеки 2 28 листопада 2007 04:18
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.