по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен софтуер > Мултимедия & Codecs

Register

Itunes е движеща ме луд! Харесвам помагам

Reply

Нишка Инструменти
Old 28-ми Ноември, 2007, 03:32
Новите държави Група

Default Itunes е движеща ме луд! Харесвам помагам

Аз просто си купих нов лаптоп работи на Vista Premium. Аз да имате инсталиран и вложа цялата си музика, която е на моя външен твърд диск в библиотеката и беше добре.

Сега всичко аз отворен Itunes спре да реагира след няколко минути, дори и ако аз спирам на "determing gapless информация", което първоначално смятах проблема.

Неговият наистина досадно като аз трябва да се синхронизира с моя ipod.I вече опитах да деинсталирате и инсталирате повторно да имате, но didn't помогне!

Също така музиката в библиотеката не се записва като чете само файлове, аз проверих, но аз арго редактират всеки от пистата информация, всички си сив вън!

ако някой има нови идеи за това какъв е проблемът може да бъде и как мога да го определя и ще бъде наистина благодарен! Благодаря за вашата помощ!
Old 28-ми Ноември, 2007, 03:54
Модератор Група

Опитайте отново инсталиране, или изграждането на QuickTime.

Знам, че това може да звучи странно, но той е работил за други. Вижте тази тема> http://www.thecomputerforums.co.uk/f...ng-vista-5974/

Old 28-ми Ноември, 2007, 04:18
Номер на групата

IV също имам всичките ми музика на външен диск .. и аз изтеглили качи върху другия ми твърд диск .. и evrytime аз playd песен на мелодии аз wouldent намерите песен .. начин кръг .. изтегляне качи на същото устройство, когато музикалната ви .. няма проблеми, тъй като могат да се опитат, че .. M8:) Надявам се това да помогне

Моята система: P * L * A * Z * M * A

Процесор (и):
2.34GHZ овърклокнат! Athlon64 3000 +
Дънната платка:
Asus
RAM памет:
1,50 концерт DDR
Графична карта (и):
256MB PCI G-Force
Звукова карта:
Sound Blaster HD 5.1
Hard Drive (и):
1-80GB 1-120GB Western цифрови на
Оптично устройство (а):
на Pioneer DVD-RW
Дело / PSU:
обичай случай & 650 вата PSU
Охлаждане:
DIY въздушно охлаждане радиатор
Мрежа / Интернет:
девствена 50Mbps
Монитор (и):
Acer 23 "(X233HB)
Операционна система (и):
Window's 7 Ultimate
Reply

Register

Маркери

Подобни Конци
Нишка Нишка Начално Форум Отговори Последно мнение
IE6 кормуване ме луд! lukeshep Уеб дизайн, Хостинг & SEO 3 6 май 2009 г. 09:41
Какво е всеки, на шофиране CallumUK Изключено Тема Дискусия 6 13 Март 2008 12:01
Contextadvisor - изниквам кормуване ми ядосан christine154 Вирус, шпионски софтуер & Сигурност 22 23rd Feb 2008 16:33
Помощ моля, това е движеща ми ядосан timbo Общи Хардуер Чат 17 24 ноември 2007 15:12
Помощ! Поп UPS карат ме бисквити! curlysmith Вирус, шпионски софтуер & Сигурност 1 23rd Oct 2007 11:22
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc