menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Multimedia & Kodeky

Register

ITunes je hnací mě naštvaná! Prosím pomozte

Reply

Thread Nástroje
Old 28.listopadu 2007, 03:32
Nový člen skupiny

Default ITunes je hnací mě naštvaná! Prosím pomozte

Právě jsem koupil nový laptop běží na Vista premium. Nainstaloval jsem iTunes a dát všechny moje hudba, která je na můj externí pevný disk do knihovny a bylo to v pohodě.

Teď i kdykoliv otevřít iTunes to přestane reagovat po pár minut, i když i zastavit 'stanovení gapless informací', který jsem původně myslel, že je problém.

Jeho opravdu otravné, jak jsem ji potřebují synchronizovat s mým ipod.I již pokusili odinstalovat a znovu nainstalovat iTunes, ale didnt pomoc!

Také hudba v knihovně není uložen pouze pro čtení souborů, i zkontrolovat, ale i cant upravit informace o trati, její všechny šedě!

pokud někdo má ny představy o tom, co by mohl být problém a jak se mohu opravit i bude opravdu vděčný! Děkujeme za vaši pomoc!
Old 28.listopadu 2007, 03:54
Moderátor skupiny

Zkuste re-instalaci, nebo instalací QuickTime.

Vím, že to může znít divně, ale pracoval pro ostatní. Viz toto vlákno> http://www.thecomputerforums.co.uk/f...ng-vista-5974/

Old 28.listopadu 2007, 04:18
Dárce Skupina

iv také dostal všechny mé hudby na externí disk .. a stáhli iTunes i na moje další pevný disk .. a evrytime i playd píseň o i melodie je wouldent najít způsob, jak písnička .. kolo je .. iTunes stáhnout na stejném disku jako hudbu .. žádné problémy, protože by mohl zkusit .. M8:) Hope this helps

Můj systém: P * L * A * Z * M * A

Processor (s):
2.3GhZ AMD
Základní deska:
Asus
Paměť RAM:
1 koncert DDR
Grafické karty (s):
256megabajt G-force
Zvuková karta:
Sound Blaster 5.1
Pevný disk (y):
1-80GB 1-120gigabajt Western Digital to
Optická mechanika (s):
Pioneer DVD-RW
Case / PSU:
vlastní věci & 650w PSU
Chlazení:
DIY watercooling
Síť / Internet:
panna 50MB
Monitor (s):
Acer 23 "(X233HB)
Operační systém (y):
Vista Ultimate
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
IE6 jízdy mě naštvaná! lukeshep Web Design, hosting & SEO 3 6. května 2009 09:41
Co je všichni řidičského CallumUK Vypnout Téma diskuze 6 13. března 2008 12:01
Contextadvisor - pop až mi šílenou jízdu christine154 Virus, spyware a bezpečnost 22 23. února 2008 16:33
Pomozte prosím, je to hnací mne naštvaný timbo Obecné Hardware Chat 17 24. listopadu 2007 15:12
Pomoc! Pop ups jezdí mi ťuknutý! curlysmith Virus, spyware a bezpečnost 1 23. října 2007 11:22
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.