![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Právě jsem koupil nový laptop běží na Vista premium. Nainstaloval jsem iTunes a dát všechny moje hudba, která je na můj externí pevný disk do knihovny a bylo to v pohodě. Teď i kdykoliv otevřít iTunes to přestane reagovat po pár minut, i když i zastavit 'stanovení gapless informací', který jsem původně myslel, že je problém. Jeho opravdu otravné, jak jsem ji potřebují synchronizovat s mým ipod.I již pokusili odinstalovat a znovu nainstalovat iTunes, ale didnt pomoc! Také hudba v knihovně není uložen pouze pro čtení souborů, i zkontrolovat, ale i cant upravit informace o trati, její všechny šedě! pokud někdo má ny představy o tom, co by mohl být problém a jak se mohu opravit i bude opravdu vděčný! Děkujeme za vaši pomoc! |
|
| |||
| |||
| Zkuste re-instalaci, nebo instalací QuickTime. Vím, že to může znít divně, ale pracoval pro ostatní. Viz toto vlákno> http://www.thecomputerforums.co.uk/f...ng-vista-5974/ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| iv také dostal všechny mé hudby na externí disk .. a stáhli iTunes i na moje další pevný disk .. a evrytime i playd píseň o i melodie je wouldent najít způsob, jak písnička .. kolo je .. iTunes stáhnout na stejném disku jako hudbu .. žádné problémy, protože by mohl zkusit .. M8:) Hope this helps
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| IE6 jízdy mě naštvaná! | lukeshep | Web Design, hosting & SEO | 3 | 6. května 2009 09:41 |
| Co je všichni řidičského | CallumUK | Vypnout Téma diskuze | 6 | 13. března 2008 12:01 |
| Contextadvisor - pop až mi šílenou jízdu | christine154 | Virus, spyware a bezpečnost | 22 | 23. února 2008 16:33 |
| Pomozte prosím, je to hnací mne naštvaný | timbo | Obecné Hardware Chat | 17 | 24. listopadu 2007 15:12 |
| Pomoc! Pop ups jezdí mi ťuknutý! | curlysmith | Virus, spyware a bezpečnost | 1 | 23. října 2007 11:22 |
| Thread Nástroje | |
| |