![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Μόλις αγόρασα ένα νέο φορητό υπολογιστή που εκτελείται σε vista πριμοδότησης. Εγκατέστησα iTunes και να τεθούν όλα μου τα οποία είναι σχετικά με τη μουσική μου σε εξωτερικό σκληρό δίσκο της βιβλιοθήκης και ήταν ωραία. Τώρα όποτε ανοίγω iTunes σταματήσει να ανταποκρίνεται μετά από λίγα λεπτά, ακόμη και αν σταματήσει η "διαπίστωση gapless πληροφοριών», η οποία θ αρχικά σκέψη ήταν το πρόβλημα. Τα πραγματικά ενοχλητικό όπως i χρειάζονται, ώστε να συγχρονίζεται με ipod.I μου ήδη δοκιμάσει απεγκατάσταση και επανεγκατάσταση του iTunes, αλλά didn't βοήθεια! Επίσης, η μουσική στη βιβλιοθήκη δεν αποθηκεύεται ως μόνο για ανάγνωση των αρχείων, το έλεγξα, αλλά θ επίκλισης επεξεργαστείτε οποιαδήποτε από τις πληροφορίες κομμάτι, όλα τα greyed out! αν κάποιος έχει ny ιδεών ως προς το ποιο είναι το πρόβλημα μπορεί να είναι και πώς μπορώ να το φτιάξω θα ήμουν πραγματικά ευγνώμων! Ευχαριστώ για τη βοήθειά σας! |
|
| |||
| |||
| Δοκιμάστε να εγκαταστήσετε εκ νέου, ή την εγκατάσταση του QuickTime. Ξέρω ότι μπορεί να ακούγεται περίεργο, αλλά έχει εργαστεί για τους άλλους. Δείτε αυτό το νήμα> http://www.thecomputerforums.co.uk/f...ng-vista-5974/ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| iv επίσης έχεις όλη μου τη μουσική για ένα εξωτερικό δίσκο .. i τηλεφορτωθούν iTunes και σε άλλους σκληρούς δίσκους μου .. και evrytime i playd ένα τραγούδι σε μουσική i wouldent βρείτε αυτό το τραγούδι .. τρόπο αυτό .. download iTunes στην ίδια μονάδα δίσκου, όπως η μουσική σου .. .. δεν προβλήματα δεδομένου ότι θα μπορούσαν να προσπαθήσουν ότι M8:) ελπίδα αυτό βοηθά
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| IE6 με την οδήγηση των τρελών! | lukeshep | Web Design, Hosting & SEO | 3 | 6η Μαΐου 2009 09:41 |
| Τι είναι ο καθένας οδήγησης | CallumUK | Off Topic Συζήτηση | 6 | 13 Μαρ 2008 12:01 |
| Contextadvisor - pop μέχρι την οδήγηση μου τρελών | christine154 | Virus, Spyware & Ασφάλεια | 22 | 23 Φεβ 2008 16:33 |
| Βοήθεια παρακαλώ οδήγηση μου είναι τρελός | timbo | Γενική Συζήτηση Hardware | 17 | 24 Νοε 2007 15:12 |
| Βοήθεια! Pop ups είναι κράκερς οδήγησης μου! | curlysmith | Virus, Spyware & Ασφάλεια | 1 | 23 Οκτ 2007 11:22 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |