kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > Multimédia és kodekek

Register

ITunes hajtja meg bolond! Kérem, segítsen

Reply

Téma eszközök
Old November 28, 2007, 03:32
Új tag Csoport

Default ITunes hajtja meg bolond! Kérem, segítsen

Én most vettem egy új laptopot futó Vista Premium. Telepítettem az iTunes, és minden zenét, ami az én külső merevlemezt a könyvtárba, és jó volt.

Most everytime i nyílt iTunes, hogy nem válaszol, csak néhány percre is, ha megáll a "meghatározásáról gapless információ", amelyet eredetileg gondolta volt a probléma.

Az igazán idegesítő, ahogy szükség van rá, hogy szinkronban ipod.I én már megpróbálta eltávolítani, majd újratelepíteni az iTunes, de ez didnt help!

Emellett a zenei könyvtár nem mentett csak olvasható fájl, Megnéztem, de én vidám szerkesztés sem a pálya információkat, annak minden szürkén!

ha valaki már ny ötletek, hogy mi a probléma lehet, és hogyan tudom meg, hogy én tényleg hálás! Köszönjük a segítséget!
Old November 28, 2007, 03:54
Moderátor Csoport

Próbálja újra a telepítést, vagy a QuickTime telepítésére.

Tudom, hogy furcsán hangzik, de már dolgozott a többiek. See this thread> http://www.thecomputerforums.co.uk/f...ng-vista-5974/

Old November 28, 2007, 04:18
Donor Group

iv is megvan minden zene egy külső meghajtó .. és én letöltött iTunes-ra az én másik merevlemez .. és evrytime i playd egy dalt i dallamok wouldent megtalálni azt a dalt .. fordítva ez .. letölthető iTunes ugyanazon a meghajtón, mint a zene .. nem jelent problémát, mivel .. megpróbálhatják, hogy a m8:) remélem ez segít

My System: P * L * A * Z * M * A

Processzor (ok):
2.3GhZ AMD
Alaplap:
Asus
RAM memória:
1 koncert DDR
Grafikus kártya (k):
256 MB G-force
Hangkártya:
Sound Blaster 5,1
Merevlemez (ek):
1-80GB 1-120GB Western Digital's
Optikai meghajtó (k):
Pioneer DVD-RW
Case / tápegység:
egyedi eset & 650w psu
Hűtés:
DIY watercooling
Hálózat / Internet:
szűz 50mb
Monitor (ok):
Acer 23 "(X233HB)
Operációs rendszer (ek):
Vista Ultimate
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
IE6 vezetői nekem bolond! lukeshep Web Design, Hosting & SEO 3 6. május 2009 09:41
Mi van mindenki vezetői CallumUK Off Topic Discussion 6 13. március 2008 12:01
Contextadvisor - pop-up vezetői nekem mad christine154 Vírus, kémprogram és biztonság 22 23. február 2008 16:33
Segíts kérlek, hogy engem vezetői mad Timbo Általános fémáru Chat 17 24. november 2007 15:12
Segítség! Pop ups vezet engem krakkolóüzem! curlysmith Vírus, kémprogram és biztonság 1 23. október 2007 11:22
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.