![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Én most vettem egy új laptopot futó Vista Premium. Telepítettem az iTunes, és minden zenét, ami az én külső merevlemezt a könyvtárba, és jó volt. Most everytime i nyílt iTunes, hogy nem válaszol, csak néhány percre is, ha megáll a "meghatározásáról gapless információ", amelyet eredetileg gondolta volt a probléma. Az igazán idegesítő, ahogy szükség van rá, hogy szinkronban ipod.I én már megpróbálta eltávolítani, majd újratelepíteni az iTunes, de ez didnt help! Emellett a zenei könyvtár nem mentett csak olvasható fájl, Megnéztem, de én vidám szerkesztés sem a pálya információkat, annak minden szürkén! ha valaki már ny ötletek, hogy mi a probléma lehet, és hogyan tudom meg, hogy én tényleg hálás! Köszönjük a segítséget! |
|
| |||
| |||
| Próbálja újra a telepítést, vagy a QuickTime telepítésére. Tudom, hogy furcsán hangzik, de már dolgozott a többiek. See this thread> http://www.thecomputerforums.co.uk/f...ng-vista-5974/ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| iv is megvan minden zene egy külső meghajtó .. és én letöltött iTunes-ra az én másik merevlemez .. és evrytime i playd egy dalt i dallamok wouldent megtalálni azt a dalt .. fordítva ez .. letölthető iTunes ugyanazon a meghajtón, mint a zene .. nem jelent problémát, mivel .. megpróbálhatják, hogy a m8:) remélem ez segít
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| IE6 vezetői nekem bolond! | lukeshep | Web Design, Hosting & SEO | 3 | 6. május 2009 09:41 |
| Mi van mindenki vezetői | CallumUK | Off Topic Discussion | 6 | 13. március 2008 12:01 |
| Contextadvisor - pop-up vezetői nekem mad | christine154 | Vírus, kémprogram és biztonság | 22 | 23. február 2008 16:33 |
| Segíts kérlek, hogy engem vezetői mad | Timbo | Általános fémáru Chat | 17 | 24. november 2007 15:12 |
| Segítség! Pop ups vezet engem krakkolóüzem! | curlysmith | Vírus, kémprogram és biztonság | 1 | 23. október 2007 11:22 |
| Téma eszközök | |
| |