![]() |
|
| |||
| |||
| אני פשוט קניתי חדש הנייד פועל על Vista Premium. התקנתי itunes ולשים את כל המוסיקה שלי שנמצא על כונן קשיח חיצוני לתוך הספרייה וזה היה בסדר. עכשיו אני פותח בכל פעם itunes זה מפסיק להגיב לאחר כמה דקות, אפילו אם אני להפסיק את 'determing gapless מידע' שאני חשבתי בהתחלה היתה בעיה. את באמת מעצבן שאני צריך את זה כדי סנכרון עם ipod.I כבר ניסו וכן בהסרת ההתקנה מחדש של itunes, אבל זה didn't help! כמו כן את ספריית מוסיקה לא נשמר כמו קבצים לקריאה בלבד, בדקתי, אבל אני לשפע לערוך את המסלול של כל המידע, את כל greyed out! אם יש מישהו NY רעיונות כמו מה יכולה להיות הבעיה ואיך אני יכול לתקן את זה אני באמת יהיה אסיר תודה! Thanks for your help! |
|
| |||
| |||
| נסה התקנה מחדש, או להתקין את QuickTime. אני יודעת שזה נשמע מוזר, אבל זה עבד עבור אחרים. ראה פתיל זה> http://www.thecomputerforums.co.uk/f...ng-vista-5974/ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| IV יש גם את כל המוסיקה שלי על כונן חיצוני .. אני הורדתי את itunes ו שלי על גבי harddrive אחר .. ו evrytime אני playd שיר על tunes אני wouldent זה למצוא את השיר .. דרך סבב אותו .. הורד itunes על אותו כונן כמו המוסיקה שלך .. בעיות מאז לא יכול לנסות את זה .. m8:) מקווה שזה עוזר
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| IE6 נסיעה לי משוגע!! | lukeshep | עיצוב אתרים, אירוח & SEO | 3 | 6 מאי 2009 09:41 |
| מה זה כולם נוסעים | CallumUK | דיון Off topic | 6 | 13 מרץ 2008 12:01 |
| Contextadvisor - pop up נסיעה לי משוגע | christine154 | וירוסים, תוכנות ריגול ואבטחה | 22 | 23 פבר 2008 16:33 |
| אנא עזור לי זה נסיעה כועס | timbo | כללי חומרה צ 'אט | 17 | 24 נובמבר 2007 15:12 |
| הצילו!! פופ UPS הם נוסעים לי crackers! | curlysmith | וירוסים, תוכנות ריגול ואבטחה | 1 | 23 אוקטובר 2007 11:22 |
| שרשרת כלים | |
| |