mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > Multimedia & Codecs

Register

ITunes yra vairuotojo man proto! Please help

Reply

Temos įrankiai
Old Lapkritis 28, 2007, 03:32
Naujas Narys

Default ITunes yra vairuotojo man proto! Please help

Aš ką tik nusipirkau naują nešiojamąjį kompiuterį veikia Vista Premium. Įdiegiau iTunes ir įdėti visą savo muziką, kuri yra mano išorinį kietąjį diską į biblioteką ir buvo bauda.

Dabar everytime I atidaryti iTunes ji nebeatsako po kelių minučių, net jei aš sustabdyti "determing Gapless informacija", kurį aš iš pradžių mintis buvo problema.

Jo tikrai erzina, kaip man reikia sinchronizuoti su savo ipod.I jau bandė pašalinti ir iš naujo įdiegti iTunes, bet didnt help!

Taip pat muzikos biblioteka išsaugotas kaip tik skaityti failus, aš patikrinti, bet i cant redaguoti bet sekti informaciją, jos visos pilka!

Jei kas turi NY idėjas, kokia problema gali būti ir kaip galėčiau ištaisyti Būčiau labai dėkingas! Thanks for your help!
Old Lapkritis 28, 2007, 03:54
Moderatorius Grupė

Pabandykite iš naujo įdiegti arba įdiegti QuickTime.

Žinau tai skamba keistai, bet ji dirbo kitiems. See this thread> http://www.thecomputerforums.co.uk/f...ng-vista-5974/

Old Lapkritis 28, 2007, 04:18
Donorų grupės

iv taip pat gavo visi mano muzikos išorinis diskas .. ir I downloaded iTunes ant kitų savo kietajame diske .. ir evrytime i playd dainos i melodijas jis wouldent rasti daina .. keliu ji .. Atsisiųskite iTunes tame pačiame diske, nes tavo muzika .. ne .., nes problemos gali pabandyti, kad M8:) Hope this helps

Mano sistema: P * L * A * Z * M *

Procesorius (-iai):
2.3GHz Intel
Pagrindinė plokštė:
Asus
RAM atmintis:
1 koncertą DDR
Graphics Card (-ai):
256MB G-force
Garso plokštė:
Sound Blaster 5,1
Kietasis diskas (-ai):
1-80GB 1-120GB Western Digital
Optical Drive (s):
Pioneer DVD-RW
Case / PSU:
Custom byla & 650W PSU
Aušinimas:
DIY Watercooling
Tinklas / Internetas:
Mergelės 50MB
Monitorius (-ai):
Acer 23 "(X233HB)
Operacinė sistema (-os):
Vista Ultimate
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
IE6 vairuotojo man proto! lukeshep Web Design, Hosting & SEO 3 6 gegužė 2009 09:41
Koks yra kiekvieno vairuotojo CallumUK Off Topic Discussion 6 Kovas 13, 2008 12:01
Contextadvisor - pop-up vairuotojo man proto christine154 Virus, Spyware & Security 22 23 vasaris 2008 16:33
Help please to vairuotojo man proto Timbo General Hardware Chat 17 Lapkritis 24, 2007 15:12
Help! Pop ups vairuojate man sausainių! curlysmith Virus, Spyware & Security 1 23 spalis 2007 11:22
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.