![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Ja tylko kupiłem nowy laptop działa na Vista Premium. Po zainstalowaniu iTunes i umieścić wszystkie mojej muzyki, która jest na moim zewnętrznego dysku twardego do biblioteki i było dobrze. Teraz za każdym razem i otworzyć iTunes to przestaje odpowiadać po kilku minut, nawet jeśli ja zatrzymać "określania gapless informacji", który początkowo myśli był problem. Jej naprawdę denerwujące, jak i potrzebne do synchronizacji z moim ipod.I już odinstalować i ponownie zainstalować iTunes, ale didnt help! Również muzyka w bibliotece nie jest zapisany jako pliki tylko do odczytu, i sprawdzić, ale i cant zmiany na torze informacji, wszystkie jego szary! jeśli ktoś ma nowy pomysłów, co może być problem i jak mogę to naprawić byłbym naprawdę wdzięczny! Dziękujemy za pomoc! |
|
| |||
| |||
| Spróbuj ponownie instalacji lub instalacji QuickTime. Wiem, że może wydawać się dziwne, ale pracuje dla innych. Zobacz ten wątek> http://www.thecomputerforums.co.uk/f...ng-vista-5974/ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| iv got all my także muzykę na zewnętrzny napęd .. i pobrać program iTunes i na inne moje .. dysków twardych i evrytime i playd utwór na kawałki i go wouldent znaleźć song .. odwrotnie .. go pobrać z iTunes na tym samym dysku co pliki muzyczne .. żadnych problemów, ponieważ mogą spróbować tego .. m8:) hope this helps
|
| Zakładki |