![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Doar ce am cumpărat un nou laptop-ul rulează pe Vista Premium. Am instalat iTunes si puneti toate muzica mea, care este mea de pe hard-disk extern in biblioteca si a fost bine. Acum, de fiecare dată am deschis iTunes aceasta nu mai răspunde după câteva minute, chiar dacă i opri "de stabilire gapless informaţii", care iniţial am crezut că a fost problema. Are foarte enervant ca am nevoie de ea pentru sincronizarea cu meu ipod.I încercat deja dezinstalarea şi reinstalarea iTunes, dar el didnt ajuta! De asemenea, în biblioteca de muzică nu este salvat ca citite numai imagini, am verificat, dar i cant edita orice piesa de informaţii, sa toate greyed afară! dacă cineva are ny idei ca la ceea ce ar putea fi problema si cum pot remedia aceasta i-ar fi foarte recunoscător! Vă mulţumim pentru ajutor! |
|
| |||
| |||
| Încercaţi să re-a instala, instalarea sau QuickTime. Stiu ca poate parea ciudat, dar acesta a lucrat pentru altii. Vezi acest thread> http://www.thecomputerforums.co.uk/f...ng-vista-5974/ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| IV, de asemenea, mi-am tot muzica de pe un disc extern .. si am descarcat de pe iTunes alte harddrive mea .. şi evrytime i playd un cântec i piese de pe ea wouldent afla melodia .. invers ea .. descărca iTunes pe aceeaşi unitate ca muzica ta .. nu .. deoarece problemele care ar putea încerca M8:) sper acest lucru vă va ajuta