menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Multimedia & Kodeky

Register

ITunes je hnacou mě naštvaná! Prosím pomôžte

Reply

Thread Tools
Old 28. novembra 2007, 03:32
Nový člen skupiny

Default ITunes je hnacou mě naštvaná! Prosím pomôžte

Kúpil som si nový notebook beží na Vista Premium. Nainstaloval som iTunes a všetku svoju hudbu, ktorá je na môj externý pevný disk do knižnice a bolo to fajn.

Teraz všetko aj otvoriť iTunes, že prestane reagovať po niekoľkých minútach, aj keď aj zastaviť 'determing gapless informácií', ktorý som pôvodne myslel, že je problém.

Its really annoying i need to ako na synchronizáciu s mojím ipod.I už pokúsili odinštalovať a znova nainštalovať iTunes, ale ono didnt help!

Aj hudba v knižnici nie je uložené len na čítanie súborov, aj kontrolovať, ale aj cant upraviť niektoré informácie o skladbe, všetky jeho sivou farbou von!

Ak má niekto ny predstavy o tom, čo by mohol byť problém a ako som to opraviť bol by som veľmi vďačný! Thanks for your help!
Old 28. novembra 2007, 03:54
Moderátor skupiny

Skúste re-inštaláciu, alebo inštalácií QuickTime.

Viem, že to môže znieť divne, ale funguje aj pre ostatné. See this thread> http://www.thecomputerforums.co.uk/f...ng-vista-5974/

Old 28. novembra 2007, 04:18
Darcu Skupina

iv tiež dostal všetky svoje hudby na externý disk .. a já iTunes stiahnuť na mojej ďalší pevný disk .. a evrytime aj playd pieseň o melódií aj to wouldent nájsť pieseň dokola .. to .. iTunes stiahnuť na rovnakú jednotku ako svoju hudbu .. žiadne problémy, pretože by sa mohli pokúsiť, že .. m8:) hope this helps

Môj systém: P * L * A * Z * M * A

Processor (s):
2.3GhZ AMD
Základná doska:
Asus
Pamäť RAM:
1 koncert DDR
Grafické karty (s):
256megabajt G-force
Zvuková karta:
Sound Blaster 5.1
Pevný disk (y):
1-80GB 1-120gigabajt Western Digital to
Optická mechanika (s):
Pioneer DVD-RW
Case / PSU:
vlastné veci & 650W PSU
Chladenie:
DIY watercooling
Sieť / Internet:
panna 50MB
Monitor (s):
Acer 23 "(X233HB)
Operačný systém (y):
Vista Ultimate
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
IE6 jazdy mě naštvaná! lukeshep Web Design, hosting & SEO 3 6. mája 2009 09:41
Čo je všetci vodičského CallumUK Vypnúť Téma diskusie 6 13. marca 2008 12:01
Contextadvisor - pop až mi šialenú jazdu christine154 Virus, spyware a bezpečnosť 22 23. februára 2008 16:33
Pomôžte prosím, je to hnacie mne naštvaný timbo Všeobecné Hardware Chat 17 24. novembra 2007 15:12
Pomoc! Pop ups jazdí mi tuknut! curlysmith Virus, spyware a bezpečnosť 1 23. októbra 2007 11:22
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.