![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Kúpil som si nový notebook beží na Vista Premium. Nainstaloval som iTunes a všetku svoju hudbu, ktorá je na môj externý pevný disk do knižnice a bolo to fajn. Teraz všetko aj otvoriť iTunes, že prestane reagovať po niekoľkých minútach, aj keď aj zastaviť 'determing gapless informácií', ktorý som pôvodne myslel, že je problém. Its really annoying i need to ako na synchronizáciu s mojím ipod.I už pokúsili odinštalovať a znova nainštalovať iTunes, ale ono didnt help! Aj hudba v knižnici nie je uložené len na čítanie súborov, aj kontrolovať, ale aj cant upraviť niektoré informácie o skladbe, všetky jeho sivou farbou von! Ak má niekto ny predstavy o tom, čo by mohol byť problém a ako som to opraviť bol by som veľmi vďačný! Thanks for your help! |
|
| |||
| |||
| Skúste re-inštaláciu, alebo inštalácií QuickTime. Viem, že to môže znieť divne, ale funguje aj pre ostatné. See this thread> http://www.thecomputerforums.co.uk/f...ng-vista-5974/ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| iv tiež dostal všetky svoje hudby na externý disk .. a já iTunes stiahnuť na mojej ďalší pevný disk .. a evrytime aj playd pieseň o melódií aj to wouldent nájsť pieseň dokola .. to .. iTunes stiahnuť na rovnakú jednotku ako svoju hudbu .. žiadne problémy, pretože by sa mohli pokúsiť, že .. m8:) hope this helps
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| IE6 jazdy mě naštvaná! | lukeshep | Web Design, hosting & SEO | 3 | 6. mája 2009 09:41 |
| Čo je všetci vodičského | CallumUK | Vypnúť Téma diskusie | 6 | 13. marca 2008 12:01 |
| Contextadvisor - pop až mi šialenú jazdu | christine154 | Virus, spyware a bezpečnosť | 22 | 23. februára 2008 16:33 |
| Pomôžte prosím, je to hnacie mne naštvaný | timbo | Všeobecné Hardware Chat | 17 | 24. novembra 2007 15:12 |
| Pomoc! Pop ups jazdí mi tuknut! | curlysmith | Virus, spyware a bezpečnosť | 1 | 23. októbra 2007 11:22 |
| Thread Tools | |
| |