мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > Мултимедија и кодеци

Register

ИТунес је возачки мене луди! Угодити помоћ

Reply

Тхреад Тоолс
Old 28. Мар 2007, 03:32
Нови члан групе

Default ИТунес је возачки мене луди! Угодити помоћ

Управо сам купио нови лаптоп трчање на Виста Премиум. ЈА инсталиран иТунес и ставите све моје музике која је на мој вањски хард диск у библиотеци и то је био у реду.

Сада све ЈА отворен иТунес она престаје реаговати након неколико минута, чак и ако сам зауставити 'детерминг гаплесс информације "за коју сам мислио у почетку је био проблем.

Његова стварно узнемирујући јер ми је потребно да се Сынц са мојим ипод.И већ покушао деинсталирању и поново инсталирајте иТунес, али то није помоћ!

Такође је музика у библиотеци се не чувају као читати само слика, ја чек, али ја лицемјерје измјену било које пратите информације, све његове греыед оут!

ако неко има идеје НЫ као ономе што би могао бити проблем и како ја могу то поправити ја би се стварно захвалан! Тханкс фор ыоур хелп!
Old 28. Мар 2007, 03:54
Модератор / ица групе

Покушајте поново инсталације или инсталације КуицкТиме.

Знам да чудно мај звук, али је радио за друге. Погледајте овај тхреад> хттп://ууу.тхецомпутерфорумс.цо.ук/ф...нг-виста-5974/

Old 28. Мар 2007, 04:18
Донаторска Група

ив такође добио све моје музике на вањски возити .. и ја скидати податке на иТунес мој харддриве других .. и еврытиме и плаыд пјесму на њега и напјевима уоулдент пронаћи песму .. тако да .. округли доунлоад иТунес на истом диску као своју музику .. нема проблема .. јер да би могао пробати м8:) надамо ово помаже

Мы Сыстем: П * Л * А * З * М * А

Процесор (и):
2.3ГхЗ АМД
Матичне плоче:
Асус
РАМ меморија:
1 чезе ДДР
Графичка картица (е):
256МБ Г-форце
Соунд Цард:
звук Бластер 5,1
Тврди диск (и):
1-80гб 1-120гб западном дигитални'с
Оптички погон (е):
Пионеер-ова ДВД-РУ
Цасе / псу:
цустом цасе & 650у псу
Хлађење:
ДИЫ уатерцоолинг
Нетуорк / Интернет:
девице, 50мб
Монитор (е):
Ацер 23 "(Кс233ХБ)
Оперативни систем (е):
Виста Ултимате
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
ИЕ6 вожњи ми луди! лукесхеп Уеб Дизајн, Хостинг & СЕО 3 6 мај 2009 09:41
Шта је свима вожње ЦаллумУК Офф Топиц Дисцуссион 6 13 март 2008 12:01
Цонтекстадвисор - поп уп дривинг ме довести до лудила цхристине154 Вирус, Спыуаре и безбедност 22 23 фебруар 2008 16:33
Помозите молим вас да је возачки мене побијеснити тимбо Генерал Хардуаре Цхат 17 24 новембар 2007 15:12
Хелп! Поп-уп прозоре су крекери возачки мене! цурлысмитх Вирус, Спыуаре и безбедност 1 23 октобар 2007 11:22
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц