![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Управо сам купио нови лаптоп трчање на Виста Премиум. ЈА инсталиран иТунес и ставите све моје музике која је на мој вањски хард диск у библиотеци и то је био у реду. Сада све ЈА отворен иТунес она престаје реаговати након неколико минута, чак и ако сам зауставити 'детерминг гаплесс информације "за коју сам мислио у почетку је био проблем. Његова стварно узнемирујући јер ми је потребно да се Сынц са мојим ипод.И већ покушао деинсталирању и поново инсталирајте иТунес, али то није помоћ! Такође је музика у библиотеци се не чувају као читати само слика, ја чек, али ја лицемјерје измјену било које пратите информације, све његове греыед оут! ако неко има идеје НЫ као ономе што би могао бити проблем и како ја могу то поправити ја би се стварно захвалан! Тханкс фор ыоур хелп! |
|
| |||
| |||
| Покушајте поново инсталације или инсталације КуицкТиме. Знам да чудно мај звук, али је радио за друге. Погледајте овај тхреад> хттп://ууу.тхецомпутерфорумс.цо.ук/ф...нг-виста-5974/ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ив такође добио све моје музике на вањски возити .. и ја скидати податке на иТунес мој харддриве других .. и еврытиме и плаыд пјесму на њега и напјевима уоулдент пронаћи песму .. тако да .. округли доунлоад иТунес на истом диску као своју музику .. нема проблема .. јер да би могао пробати м8:) надамо ово помаже
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| ИЕ6 вожњи ми луди! | лукесхеп | Уеб Дизајн, Хостинг & СЕО | 3 | 6 мај 2009 09:41 |
| Шта је свима вожње | ЦаллумУК | Офф Топиц Дисцуссион | 6 | 13 март 2008 12:01 |
| Цонтекстадвисор - поп уп дривинг ме довести до лудила | цхристине154 | Вирус, Спыуаре и безбедност | 22 | 23 фебруар 2008 16:33 |
| Помозите молим вас да је возачки мене побијеснити | тимбо | Генерал Хардуаре Цхат | 17 | 24 новембар 2007 15:12 |
| Хелп! Поп-уп прозоре су крекери возачки мене! | цурлысмитх | Вирус, Спыуаре и безбедност | 1 | 23 октобар 2007 11:22 |
| Тхреад Тоолс | |
| |