менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > Мультимедіа & кодеки

Register

Itunes зводить мене з розуму! Будь ласка, допоможіть

Reply

Різьба Інструменти
Old 28 листопада 2007, 03:32
Нові члени групи

Default Itunes зводить мене з розуму! Будь ласка, допоможіть

Я тільки що купила новий ноутбук працює на Vista Premium. Я встановив ITUNES і поклав всю музику мою, яка знаходиться на мій зовнішній жорсткий диск у бібліотеці, і було добре.

Тепер кожен раз я відкриваю ITUNES не відповідає на запити через кілька хвилин, навіть якщо я перестану 'determing бесщелевих інформацію ", яку я спочатку думала була проблема.

Її дійсно дратує, як мені потрібно для синхронізації з моїм ipod.I вже намагалися видалити і перевстановити Itunes, але вона didn't допомогу!

Окрім музики в бібліотеці не буде збережено тільки для читання файлів, я перевірив, але я нахиляє змінити якої-небудь інформацію про трек, його все сірим Out!

Якщо хто-Йорк ідей щодо того, що ця проблема може бути і як я можу це виправити буду дуже вдячний! Дякуємо за вашу допомогу!
Old 28 листопада 2007, 03:54
Модератор групи

Спробуйте повторно установки або установки QuickTime.

Я знаю, це може здатися дивним, але вона працює для інших. Див цієї теми> http://www.thecomputerforums.co.uk/f...ng-vista-5974/

Old 28 листопада 2007, 04:18
Донор групи

IV також отримав всю музику, на мій зовнішній диск .. і я скачав ITUNES на інші мої .. жорстким диском і evrytime я playd пісні на мелодії я це wouldent знайти пісню .. вона навпаки .. завантажити ITUNES на одному диску з вашою музикою .. немає проблем .. так що можуть спробувати M8:) сподіваємося, що це допомагає

Моя система: P * L * A * Z * M *

Процесор (и):
2.3ГГц AMD
Материнська плата:
Asus
ОЗУ:
1 концерт DDR
Графічна карта (и):
256mb G-сила
Звукова карта:
Sound Blaster 5.1
Жорсткий диск (и):
1-80gb 1-120GB Western Digital,
Оптичний привід (и):
Pioneer, DVD-RW
Діло / PSU:
справа користувацької & 650W PSU
Охолодження:
DIY watercooling
Мережі / Інтернет:
Virgin 50mb
Монітор (и):
Acer 23 "(X233HB)
Операційна система (и):
Vista Ultimate
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
IE6 зводить мене з розуму! lukeshep Веб дизайн, хостинг & SEO 3 6 травня 2009 09:41
Що кожен водіння CallumUK Off Topic Discussion 6 13 березня 2008 12:01
Contextadvisor - спливаючі зводить мене з розуму christine154 Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки 22 23 лютого 2008 16:33
Допомога будь ласка, це зводить мене з розуму Timbo Генеральний обладнання чат 17 24 листопада 2007 15:12
Допоможіть! Поп ИБП зводить мене з крекерами! curlysmith Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки 1 23 жовтня 2007 11:22
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.