![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Я тільки що купила новий ноутбук працює на Vista Premium. Я встановив ITUNES і поклав всю музику мою, яка знаходиться на мій зовнішній жорсткий диск у бібліотеці, і було добре. Тепер кожен раз я відкриваю ITUNES не відповідає на запити через кілька хвилин, навіть якщо я перестану 'determing бесщелевих інформацію ", яку я спочатку думала була проблема. Її дійсно дратує, як мені потрібно для синхронізації з моїм ipod.I вже намагалися видалити і перевстановити Itunes, але вона didn't допомогу! Окрім музики в бібліотеці не буде збережено тільки для читання файлів, я перевірив, але я нахиляє змінити якої-небудь інформацію про трек, його все сірим Out! Якщо хто-Йорк ідей щодо того, що ця проблема може бути і як я можу це виправити буду дуже вдячний! Дякуємо за вашу допомогу! |
|
| |||
| |||
| Спробуйте повторно установки або установки QuickTime. Я знаю, це може здатися дивним, але вона працює для інших. Див цієї теми> http://www.thecomputerforums.co.uk/f...ng-vista-5974/ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| IV також отримав всю музику, на мій зовнішній диск .. і я скачав ITUNES на інші мої .. жорстким диском і evrytime я playd пісні на мелодії я це wouldent знайти пісню .. вона навпаки .. завантажити ITUNES на одному диску з вашою музикою .. немає проблем .. так що можуть спробувати M8:) сподіваємося, що це допомагає
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| IE6 зводить мене з розуму! | lukeshep | Веб дизайн, хостинг & SEO | 3 | 6 травня 2009 09:41 |
| Що кожен водіння | CallumUK | Off Topic Discussion | 6 | 13 березня 2008 12:01 |
| Contextadvisor - спливаючі зводить мене з розуму | christine154 | Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки | 22 | 23 лютого 2008 16:33 |
| Допомога будь ласка, це зводить мене з розуму | Timbo | Генеральний обладнання чат | 17 | 24 листопада 2007 15:12 |
| Допоможіть! Поп ИБП зводить мене з крекерами! | curlysmith | Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки | 1 | 23 жовтня 2007 11:22 |
| Різьба Інструменти | |
| |