по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен софтуер > Мултимедия & Codecs

Register

Забравена жизнените дънната шофьори.

Reply

Нишка Инструменти
Old 22 декември 2007, 10:53
Новите държави Група

Default Забравена жизнените дънната шофьори.

Здравейте всички,

Аз като че ли има доста голям проблем с натискане на работния плот.

Около седмица преди да реши, че е необходимо да се актуализира моята графични драйвери за различни причини. Имам NVidia графична карта.

Аз започнах да деинсталирате старата ми графика шофьорите от "Добавяне и премахване на програма в Windows. Въпреки това, не е нещо, което не успя да предизвестие. Моят дънната платка използва NVidia nForce 3 водачите да се контролира много много важни функции в моята cmputer.

Когато отидох да деинсталирате моята графика шофьор съм случайно деинсталиран някои ключови водачите на моя дънната платка. Моят дънната платка е ASRock AM2NF3-VSTA. Аз деинсталиран на USB контрол, драйвери за мрежова карта, за PS2 контрол и всички звукови драйвери. Всички, защото имам nForce 3 дънната платка. Сега ми PS2 и USB портове са напълно спряно реагира и не мога да си инсталирате старите шофьори назад, защото не можем да контролираме всичко.

Аз съм тук, за да видите публикувате Ако някой знае как да си инсталирате тези драйвери отново, без да въвеждате Windows. Ако някой знае начин за намиране на драйвери името и в каква файл, те трябва да отидат в, и евентуално как да излишък на файлове от външната страна на Windows. Аз наистина се нуждаят от помощ.

Благодаря.

(Аз съм публикувате тази от моя лаптоп)
Old 22-ри декември 2007, 11:24
Администратор Група

Ако имате XP CD на Windows ремонтът ще сортиране това.

Обувка от CD и изберете втори ремонт опция.

Това ще пазят всички данни, текущи настройки и персонализиране непокътнати.

Моята система: Hybr! Г

Процесор (и):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Дънната платка:
HP nForce 560
RAM памет:
2GB DDR2 PC2-5300
Графична карта (и):
NVidia 7150M борда Интегриран
Звукова карта:
5,1 борда Интегриран
Hard Drive (и):
250GB 5400RPM SATA300
Оптично устройство (а):
18x CD / DVDRW DL-АТА
Дело / PSU:
Фондова HP
Охлаждане:
Фондова HP
Мрежа / Интернет:
10/100 Ник / 10 MB Вирджински Кабел
Монитор (и):
17 "WXGA + HD BrightView Широкоекранен
Операционна система (и):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 22 декември 2007, 12:41
Новите държави Група

Мислех, че за да го правиш, но за съжаление аз загубих моя Windows сериен ключ, и като си спомням да съм някъде, че в по линията.
Благодаря за отговора все пак.
Old 23-ти декември 2007 година, 00:16
Член Група

Вие също бихте могли да архивирате всички ваши файлове на друг диск с dismantelling машината и въвеждане на HDD в друга машина и тогава опитайте преинсталирате всичко върху машината. Но това също ще доведе до не продуктов ключ и е много по-дълъг начин на живот
Reply

Register

Маркери

Подобни Конци
Нишка Нишка Начално Форум Отговори Последно мнение
Драйвери за дънната платка ECS M848 phqinhippy Мултимедия & Codecs 1 24 май 2009 г. 07:05
Драйвери за K7VMM + дънни платки dianeD Мултимедия & Codecs 1 17 Feb 2009 04:45
Ние изглежда са загубили някои нишки ... serverguy Общността Новини & Чат 1 18 Авг 2008 15:27
Aopen mx46 533V дънната Драйвери vk3fcll Процесори, дънни платки & RAM 4 20 януари 2008 18:03
LOST - нямат връзка сега, защо? ihaveissues В мрежа, модеми & VoIP 1 26 Дек 2007 08:54
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc