![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здравейте всички, Аз като че ли има доста голям проблем с натискане на работния плот. Около седмица преди да реши, че е необходимо да се актуализира моята графични драйвери за различни причини. Имам NVidia графична карта. Аз започнах да деинсталирате старата ми графика шофьорите от "Добавяне и премахване на програма в Windows. Въпреки това, не е нещо, което не успя да предизвестие. Моят дънната платка използва NVidia nForce 3 водачите да се контролира много много важни функции в моята cmputer. Когато отидох да деинсталирате моята графика шофьор съм случайно деинсталиран някои ключови водачите на моя дънната платка. Моят дънната платка е ASRock AM2NF3-VSTA. Аз деинсталиран на USB контрол, драйвери за мрежова карта, за PS2 контрол и всички звукови драйвери. Всички, защото имам nForce 3 дънната платка. Сега ми PS2 и USB портове са напълно спряно реагира и не мога да си инсталирате старите шофьори назад, защото не можем да контролираме всичко. ![]() Аз съм тук, за да видите публикувате Ако някой знае как да си инсталирате тези драйвери отново, без да въвеждате Windows. Ако някой знае начин за намиране на драйвери името и в каква файл, те трябва да отидат в, и евентуално как да излишък на файлове от външната страна на Windows. Аз наистина се нуждаят от помощ. Благодаря. (Аз съм публикувате тази от моя лаптоп) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ако имате XP CD на Windows ремонтът ще сортиране това.
| |||
| |||
| Мислех, че за да го правиш, но за съжаление аз загубих моя Windows сериен ключ, и като си спомням да съм някъде, че в по линията. Благодаря за отговора все пак. |
|
| |||
| |||
| Вие също бихте могли да архивирате всички ваши файлове на друг диск с dismantelling машината и въвеждане на HDD в друга машина и тогава опитайте преинсталирате всичко върху машината. Но това също ще доведе до не продуктов ключ и е много по-дълъг начин на живот |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Драйвери за дънната платка ECS M848 | phqinhippy | Мултимедия & Codecs | 1 | 24 май 2009 г. 07:05 |
| Драйвери за K7VMM + дънни платки | dianeD | Мултимедия & Codecs | 1 | 17 Feb 2009 04:45 |
| Ние изглежда са загубили някои нишки ... | serverguy | Общността Новини & Чат | 1 | 18 Авг 2008 15:27 |
| Aopen mx46 533V дънната Драйвери | vk3fcll | Процесори, дънни платки & RAM | 4 | 20 януари 2008 18:03 |
| LOST - нямат връзка сега, защо? | ihaveissues | В мрежа, модеми & VoIP | 1 | 26 Дек 2007 08:54 |
| Нишка Инструменти | |
| |