menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Multimedia & Kodeky

Register

Zapomenuté zásadní Motherboard řidičů.

Reply

Thread Nástroje
Old 22. prosince 2007, 10:53
Nový člen skupiny

Default Zapomenuté zásadní Motherboard řidičů.

Ahoj všichni,

I zdá se, že se dost tíživý problém s mojí plochu.

Zhruba před týdnem jsem se rozhodl, že jsem potřeboval na aktualizaci mých grafických ovladačů pro různé důvody. Mám grafickou kartu nVidia.

Začala jsem odinstalovat mé staré grafické ovladače z Přidat nebo odebrat program v systému Windows. Nicméně, tam bylo něco, co jsem nedokázal upozornění. Moje základní deska používá nVidia nForce 3 řidiči ovládat mnohé velmi důležité funkce na můj cmputer.

Když jsem šel do mé odinstalovat grafický ovladač jsem náhodou odinstalovány některých klíčových faktorů pro mou desku. Moje základní deska je ASRock AM2NF3-VSTA. I odinstalovány USB ovládání, ovladače pro síťové karty, PS2 ovládání a všechny ovladače zvuku. Všichni, protože mám nForce 3 Motherboard. Nyní můj USB a PS2 porty mají zcela přestal reagovat a nemůžu znovu-install staré ovladače zpět, protože si nemohou kontrolovat vše.

I'm vysílání zde vidět Pokud někdo ví, jak je znovu-instalaci těchto ovladačů opět bez zadání Windows. Pokud někdo zná způsob, jak zjistit řidiče a do jaké jméno souboru, které by měl jít do, a případně, jak se přebytečné soubory mimo Windows. Já opravdu potřeba pomáhat.

Děkujeme vám.

(I'm vysílání tomto z mého notebooku)
Old 22.prosince 2007, 11:24
Administrátor Skupina

Pokud budete mít CD se systémem Windows XP bude oprava třídit to.

Boot z disku CD-ROM a vyberte druhá možnost opravy.

To bude uchovávat všechny údaje, aktuální nastavení a přizpůsobení neporušené.

Můj systém: Hybr! D

Processor (s):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Základní deska:
HP nForce 560
Paměť RAM:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafické karty (s):
Nvidia 7150M Palubní integrované
Zvuková karta:
5.1 Palubní integrované
Pevný disk (y):
250gigabajt 5400ot./min SATA300
Optická mechanika (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Sklad HP
Chlazení:
Sklad HP
Síť / Internet:
10/100 Nic / 10MB Panny Cable
Monitor (s):
17 "WXGA + HD BrightView širokoúhlý
Operační systém (y):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 22. prosince 2007, 12:41
Nový člen skupiny

Myslel jsem, že asi dělá, ale bohužel jsem ztratil jsem Windows sériový klíč a Pamatuji si, jak jsem to dát, že v někde na trati.
Díky za odpověď, i když.
Old 23.prosince 2007, 00:16
Člen Skupina

Můžete také zálohovat všechny vaše soubory na jiný disk, který dismantelling stroje a uvedení HDD v jiném stroji a pak zkusit znovu všechno na počítači. Ale to také vést k tomu, že žádný výrobek klíče a je mnohem delší cestu dělat věci
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Ovladače pro základní desku ECS M848 phqinhippy Multimedia & Kodeky 1 24. květen 2009 07:05
Ovladače pro K7VMM + Základní desky dianeD Multimedia & Kodeky 1 17. únor 2009 04:45
Jsme zřejmě ztratil některé závity ... serverguy Společenství Novinky a chat 1 18 srpen 2008 15:27
AOpen mx46 533V Motherboard Ovladače vk3fcll Procesory, základní desky & RAM 4 20 leden 2008 18:03
Zapomenuté - žádné spojení teď, proč? ihaveissues Sítě, Modemy & VoIP 1 26. prosinec 2007 08:54
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.