μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > Multimedia & Codecs

Register

Ξεχάσατε ζωτικής Motherboard οδηγούς.

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 22 Δεκ 2007, 10:53
Νέο Μέλος Ομάδα

Default Ξεχάσατε ζωτικής Motherboard οδηγούς.

Γεια σε όλους,

Μου φαίνεται πως έχουν ένα αρκετά πιεστικό πρόβλημα με την επιφάνεια εργασίας μου.

Περίπου πριν από μία εβδομάδα, αποφάσισα ότι χρειάζεται να ενημερώσετε τους οδηγούς γραφικών μου για διάφορους λόγους. Έχω μια nVidia κάρτα γραφικών.

Άρχισα να απεγκαταστήσετε μου παλιά γραφικά οδηγούς από την Προσθέστε και Αφαιρέστε το πρόγραμμα των Windows. Ωστόσο, υπάρχει κάτι που παρέλειψε να παρατηρήσετε. Η μητρική πλακέτα χρησιμοποιεί nVidia nForce 3 οδηγούς να ελέγξουν πολλά σημαντικά στοιχεία για cmputer μου.

Όταν πήγα να απεγκαταστήσετε το πρόγραμμα οδήγησης γραφικών μου λάθος απεγκαθίστανται ορισμένες βασικές κινητήριες δυνάμεις για τη μητρική πλακέτα μου. My μητρική πλακέτα είναι ASRock AM2NF3-VSTA. I απεγκαταστήσατε το USB ελέγχου, τα προγράμματα οδήγησης για την κάρτα δικτύου, το PS2 και έλεγχο όλων των προγραμμάτων οδήγησης ήχου. Όλα επειδή έχω μια nForce 3 μητρική πλακέτα. Τώρα μου θύρες USB και PS2 έχουν εντελώς σταματήσει να ανταποκρίνεται και δεν μπορώ να εγκαταστήσετε ξανά την παλιά τους οδηγούς πίσω, γιατί δεν μπορούν να ελέγξουν τίποτα.

Είμαι εδώ για να δείτε απόσπαση Αν κάποιος ξέρει πώς να εγκαταστήσετε εκ νέου αυτά τα προγράμματα οδήγησης χωρίς να εισέρχονται πάλι τα Windows. Αν κάποιος ξέρει τον τρόπο για να φανεί το όνομα τους οδηγούς και σε ποιο αρχείο θα πρέπει να προχωρήσουμε προς, και, ενδεχομένως, πώς να υπερβαίνουν τα αρχεία των Windows από το εξωτερικό. Πραγματικά χρειάζονται βοήθεια.

Σε ευχαριστώ.

(Είμαι απόσπασης μου από αυτό το laptop)
Old 22 Δεκεμβρίου, 2007, 11:24
Διαχειριστής Ομάδα

Εάν έχετε έναν υπολογιστή με Windows XP CD επισκευή θα είδος αυτό.

Εκκίνηση από το CD και επιλέξτε το δεύτερος επιλογή επισκευής.

Αυτό θα κρατήσει όλα τα δεδομένα, οι τρέχουσες ρυθμίσεις και παραμετροποίηση ανέπαφο.

Το σύστημά μου: Hybr! Δ

Processor (s):
AMD Turion 64 x2 TL-64 2.2GHz
Motherboard:
HP nForce 560
Μνήμες:
2GB DDR2 PC2-5300
Κάρτα γραφικών (ες):
Nvidia 7150M Εποχούμενες Ολοκληρωμένη
Κάρτα Ήχου:
5,1 Εποχούμενες Ολοκληρωμένη
Hard Drive (s):
250GB 5400RPM SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Υπόθεση / PSU:
Stock HP
Ψύξη:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Cable
Monitor (ες):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operating System (s):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 22 Δεκ 2007, 12:41
Νέο Μέλος Ομάδα

Σκέφτηκα πώς θα κάνουμε αυτό, αλλά δυστυχώς έχω χάσει μου Windows αύξοντα κλειδί, όπως και εγώ θυμάμαι ότι πρέπει να τεθεί σε κάπου κατά μήκος της γραμμής.
Ευχαριστώ για την απάντηση όμως.
Old 23 του Δεκεμβρίου 2007, 00:16
Μέλος Ομάδα

μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας όλων των αρχείων σας σε ένα άλλο δίσκο dismantelling από το μηχάνημα και να το HDD σε ένα άλλο μηχάνημα και στη συνέχεια, δοκιμάστε την επανεγκατάσταση τα πάντα πάνω στην μηχανή. Αλλά αυτό θα έχει επίσης ως αποτέλεσμα τον αριθμό-κλειδί προϊόντος και δεν είναι πλέον μια πολύ δρόμο να κάνουμε πράγματα
Reply

Register
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.