![]() |
|
| |||
| |||
| Γεια σε όλους, Μου φαίνεται πως έχουν ένα αρκετά πιεστικό πρόβλημα με την επιφάνεια εργασίας μου. Περίπου πριν από μία εβδομάδα, αποφάσισα ότι χρειάζεται να ενημερώσετε τους οδηγούς γραφικών μου για διάφορους λόγους. Έχω μια nVidia κάρτα γραφικών. Άρχισα να απεγκαταστήσετε μου παλιά γραφικά οδηγούς από την Προσθέστε και Αφαιρέστε το πρόγραμμα των Windows. Ωστόσο, υπάρχει κάτι που παρέλειψε να παρατηρήσετε. Η μητρική πλακέτα χρησιμοποιεί nVidia nForce 3 οδηγούς να ελέγξουν πολλά σημαντικά στοιχεία για cmputer μου. Όταν πήγα να απεγκαταστήσετε το πρόγραμμα οδήγησης γραφικών μου λάθος απεγκαθίστανται ορισμένες βασικές κινητήριες δυνάμεις για τη μητρική πλακέτα μου. My μητρική πλακέτα είναι ASRock AM2NF3-VSTA. I απεγκαταστήσατε το USB ελέγχου, τα προγράμματα οδήγησης για την κάρτα δικτύου, το PS2 και έλεγχο όλων των προγραμμάτων οδήγησης ήχου. Όλα επειδή έχω μια nForce 3 μητρική πλακέτα. Τώρα μου θύρες USB και PS2 έχουν εντελώς σταματήσει να ανταποκρίνεται και δεν μπορώ να εγκαταστήσετε ξανά την παλιά τους οδηγούς πίσω, γιατί δεν μπορούν να ελέγξουν τίποτα. ![]() Είμαι εδώ για να δείτε απόσπαση Αν κάποιος ξέρει πώς να εγκαταστήσετε εκ νέου αυτά τα προγράμματα οδήγησης χωρίς να εισέρχονται πάλι τα Windows. Αν κάποιος ξέρει τον τρόπο για να φανεί το όνομα τους οδηγούς και σε ποιο αρχείο θα πρέπει να προχωρήσουμε προς, και, ενδεχομένως, πώς να υπερβαίνουν τα αρχεία των Windows από το εξωτερικό. Πραγματικά χρειάζονται βοήθεια. Σε ευχαριστώ. (Είμαι απόσπασης μου από αυτό το laptop) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Εάν έχετε έναν υπολογιστή με Windows XP CD επισκευή θα είδος αυτό.
| |||
| |||
| Σκέφτηκα πώς θα κάνουμε αυτό, αλλά δυστυχώς έχω χάσει μου Windows αύξοντα κλειδί, όπως και εγώ θυμάμαι ότι πρέπει να τεθεί σε κάπου κατά μήκος της γραμμής. Ευχαριστώ για την απάντηση όμως. |
|
| |||
| |||
| μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας όλων των αρχείων σας σε ένα άλλο δίσκο dismantelling από το μηχάνημα και να το HDD σε ένα άλλο μηχάνημα και στη συνέχεια, δοκιμάστε την επανεγκατάσταση τα πάντα πάνω στην μηχανή. Αλλά αυτό θα έχει επίσης ως αποτέλεσμα τον αριθμό-κλειδί προϊόντος και δεν είναι πλέον μια πολύ δρόμο να κάνουμε πράγματα |