![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Hi everyone, I izgleda da je dosta problema s pritiskom na moj radna površina. Oko tjedan dana sam odlučila da je potrebno da biste ažurirali upravljačke programe za moje grafike iz različitih razloga. Imam nVidia grafičkom karticom. JA je počeo moj deinstalirati stare drivere od grafike Dodati i Maknuti program u sustavu Windows. Međutim, tu je nešto što sam propustio primijetiti. Moja matična ploča koristi nVidia nForce 3 drivera za kontrolu mnoge vrlo važne značajke na moj cmputer. Kad sam otišao u moje deinstalirati upravljački program grafičke sam slučajno deinstaliran neke ključne vozača na mojoj matičnoj ploči. Moj je matična ploča ASRock AM2NF3-VSTA. Ja deinstaliran USB kontrolom, upravljačke programe za mrežne kartice, na PS2 sve kontrole i zvučni driveri. Sve što imam nForce 3 matičnoj ploči. Sada moj USB i PS2 priključke imati u potpunosti prestao reagirati i ne mogu ponovo instalirati upravljačke programe stari natrag jer ne mogu kontrolirati ništa. ![]() Ja sam ovdje da vidiš posting Ako itko zna kako da ponovo instalirati ove drivere ponovo bez upisivanja Windows. Ako itko zna način pronalaženje vozača i ime datoteke u kojoj bi trebale ući, a možda kako višak datotekama izvan sustava Windows. JA stvarno potreba pomoć. Hvala. (I'm posting this from moj laptop) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ako imate Windows XP CD-a popravak će ovaj poredak.
| |||
| |||
| Mislila sam da se radi o no nažalost Izgubio sam Windows serijski ključ, a sjećam se kako sam staviti da je negdje duž linije. Hvala za odgovor ipak. |
|
| |||
| |||
| Možete sigurnosno kopirati sve datoteke na drugi disk po dismantelling stroja i stavljanju HDD na drugom stroju, a zatim pokušajte ponovo instalirati sve na stroju. Ali, to će također rezultirati u nijedan stvarajući ključ i je mnogo duži put radiš stvari |