![]() |
|
|||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
|
|
Téma eszközök |
|
|
|||
|
|||
|
Hi mindenki,
Úgy látszik, hogy elég sürgető probléma My desktop. Körülbelül egy héttel ezelőtt úgy döntött, hogy szükség frissíthetem grafika vezetők különböző okok miatt. Van egy nVidia grafikus kártya. Elkezdtem eltávolítani a régi grafikus illesztőprogramot hozzáadása és eltávolítása a Windows programhoz. Ugyanakkor volt valami, amit nem észrevenni. Saját felhasználásra alaplap nVidia nForce 3 vezetők elleni számos nagyon fontos jellemzői az én cmputer. Amikor bementem, hogy távolítsa el az én grafikus vezérlő véletlenül uninstalled néhány fő mozgatórugója az én alaplap. Saját alaplap egy Asrock AM2NF3-VSTA. I uninstalled az USB-ellenőrzés, a járművezetők a hálózati kártya, a PS2-ellenőrző és az összes hang-illesztőprogramokat. Minden, mert van egy nForce 3 Motherboard. Most az én USB-re és PS2 kikötők teljesen lefagyott és nem tudom újra telepíteni a régi vezetők vissza, mert nem tudok semmit ellenőrzés. ![]() Én kiküldetésére ide Ha valaki tudja, hogy hogyan kell újra telepíteni ezeket a vezetők ismét nélkül Windows. Ha valaki tudja, hogy a megállapítására, hogy a vezetők neve és milyen fájlt kell bemenni, és esetleg hogyan lehet a felesleges fájlokat a Windows kívül. Tényleg segítségre van szükségük. Köszönöm. (I'm kiküldetésére ezt én laptop) |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Ha a Windows XP CD javítási majd ezt a sort.
|
|||
|
|||
|
Arra gondoltam, hogy ezt, de sajnos elvesztettem a Windows soros gombot, és ha jól emlékszem már, hogy, hogy valahol a vonal mentén.
Köszi a választ is.
|
|
|
|||
|
|||
|
akkor is vissza az összes fájl egy másik lemezt dismantelling a gépet, így a HDD egy másik gépet, majd próbálja újratelepíteni mindent rá a gépre. De ez azt is eredményezheti, hogy a termék nem gombot, és egy sokkal hosszabb utat tenni a dolgokat
|