mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Software > Multimedia & Kodekus

Register

Lost svarīgi Motherboard draiveri.

Reply

Thread Tools
Old Decembris 22, 2007, 10:53
New Member Group

Default Lost svarīgi Motherboard draiveri.

Hi everyone,

Man šķiet, ir diezgan steidzami risināma problēma ar manu desktop.

Apmēram pirms nedēļas es nolēmu, ka man vajadzēja atjaunot savu grafikas draiveri dažādu iemeslu dēļ. Man ir NVIDIA grafikas kartes.

Es sāku atinstalēt mans vecais grafikas vadītājiem pievienot un noņemt programmu Windows. Tomēr bija kaut kas, man nav paziņojumu. Manu mātesplati lieto nVidia nForce 3 vadītājiem, lai kontrolētu daudzas ļoti svarīgas iespējas manā cmputer.

Kad es gāju atinstalēt manu grafikas vadītājs es nejauši atinstalēt dažiem galvenajiem vadītājiem par manu mātesplati. Mana mātesplate ir ASRock AM2NF3-VSTA. Es atinstalējāt USB kontroli, lai tīkla kartes draiveri, PS2 vadības ierīci un visas skaņas draiveri. Visu jo man ir nForce 3 Motherboard. Tagad mans USB un PS2 ports ir completly pārtraukta reaģē, un es nevaru atkārtoti instalēt veco draiveri atpakaļ, jo es nevaru kontrolēt neko.

Es esmu norīkošanu šeit, lai redzētu, vai kāds zina, kā re-install šiem autovadītājiem no jauna neievadot Windows. Ja kāds zina veidu, kā uzzināt vadītāju nosaukumu un cik failu tie jāsāk, un, iespējams, kā nekā failus no ārpuses Windows. Man tiešām nepieciešama palīdzība.

Paldies.

(I'm Sludinājuma to no mana klēpjdators)
Old Decembris 22, 2007, 11:24
Administrator Group

Ja jums ir XP kompaktdisku Windows remontu būs šķirot to.

Boot no CD un izvēlieties otrais remonts iespēju.

Tas saglabās visus datus, pašreizējos iestatījumus un pielāgošanas neskarts.

Mana sistēma: Hybr! D

Processor (s):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Motherboard:
HP nForce 560
RAM Operatīvā atmiņa:
2GB DDR2 PC2-5300
Graphics Card (s):
Nvidia 7150M Onboard Integrētā
Sound Card:
5,1 Onboard Integrētā
Hard Drive (s):
250GB 5400RPM SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL ATA
Case / PSU:
Noliktavā HP
Dzesēšana:
Noliktavā HP
Tīkla / Internets:
10/100 NIC / 10MB Virgin Cable
Monitor (s):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operating System (s):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old Decembris 22, 2007, 12:41
New Member Group

Es domāju par to izdarīt, bet diemžēl es pazaudēju savu Windows sērijas atslēgu, un kā es atceros man likt, ka kaut kur pa līniju.
Paldies par atbildi though.
Old Decembris 23, 2007, 00:16
Loceklis

Jūs varētu arī dublēt visus savus failus uz citu disku ar dismantelling mašīnas un nodošanu HDD ar citu mašīnu un tad mēģināt pārinstalēt visu uz mašīnu. Bet tas arī rada ne produkta atslēgu un ir daudz garāks veids, kā to lietas
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Sulas.