![]() |
|
| |||
| |||
| Hi everyone, Man šķiet, ir diezgan steidzami risināma problēma ar manu desktop. Apmēram pirms nedēļas es nolēmu, ka man vajadzēja atjaunot savu grafikas draiveri dažādu iemeslu dēļ. Man ir NVIDIA grafikas kartes. Es sāku atinstalēt mans vecais grafikas vadītājiem pievienot un noņemt programmu Windows. Tomēr bija kaut kas, man nav paziņojumu. Manu mātesplati lieto nVidia nForce 3 vadītājiem, lai kontrolētu daudzas ļoti svarīgas iespējas manā cmputer. Kad es gāju atinstalēt manu grafikas vadītājs es nejauši atinstalēt dažiem galvenajiem vadītājiem par manu mātesplati. Mana mātesplate ir ASRock AM2NF3-VSTA. Es atinstalējāt USB kontroli, lai tīkla kartes draiveri, PS2 vadības ierīci un visas skaņas draiveri. Visu jo man ir nForce 3 Motherboard. Tagad mans USB un PS2 ports ir completly pārtraukta reaģē, un es nevaru atkārtoti instalēt veco draiveri atpakaļ, jo es nevaru kontrolēt neko. ![]() Es esmu norīkošanu šeit, lai redzētu, vai kāds zina, kā re-install šiem autovadītājiem no jauna neievadot Windows. Ja kāds zina veidu, kā uzzināt vadītāju nosaukumu un cik failu tie jāsāk, un, iespējams, kā nekā failus no ārpuses Windows. Man tiešām nepieciešama palīdzība. Paldies. (I'm Sludinājuma to no mana klēpjdators) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ja jums ir XP kompaktdisku Windows remontu būs šķirot to.
| |||
| |||
| Es domāju par to izdarīt, bet diemžēl es pazaudēju savu Windows sērijas atslēgu, un kā es atceros man likt, ka kaut kur pa līniju. Paldies par atbildi though. |
|
| |||
| |||
| Jūs varētu arī dublēt visus savus failus uz citu disku ar dismantelling mašīnas un nodošanu HDD ar citu mašīnu un tad mēģināt pārinstalēt visu uz mašīnu. Bet tas arī rada ne produkta atslēgu un ir daudz garāks veids, kā to lietas |