rzadziej kapitałowych

Magazine
Go Back   Komputer Juice > Computer Software > Multimedia i kodeki

Register

Lost istotne Motherboard kierowców.

Reply

Narzędzia wątku
Old 22 grudzień 2007, 10:53
Nowe państwa grupy

Default Lost istotne Motherboard kierowców.

Hi everyone,

I wydaje się dość palący problem z moim pulpicie.

Około tygodnia temu postanowiłem, że potrzebne do zaktualizować sterowniki grafiki z różnych powodów. Mam kartę graficzną nVidia.

Zacząłem moje stare odinstaluj sterowniki grafiki z Dodawanie i usuwanie programu w systemie Windows. Jednak było coś, że nie do wypowiedzenia. Moja płyta główna wykorzystuje nVidia nForce 3 kierowców do kontroli wielu bardzo ważne funkcje w mojej cmputer.

Gdy wyjechałem do moich odinstalować sterownik karty graficznej przypadkowo odinstalowana kilka kluczowych czynników, na mojej płyty głównej. Moja płyta główna to ASRock AM2NF3-VSTA. I odinstalowana USB kontroli sterowniki dla karty sieciowej, na PS2 i wszystkie sterowniki dźwięku. Wszystkie ponieważ mam nForce 3 płytach. Teraz moja portów USB i PS2 mają completly przestał odpowiadać i nie mogę ponownie zainstalować stare sterowniki wstecz, bo nie może kontrolować czegokolwiek.

Jestem tutaj, aby zobaczyć delegowania Jeśli ktoś wie, jak ponownie zainstalować te sterowniki jeszcze raz, bez potrzeby wchodzenia do systemu Windows. Jeśli ktoś zna sposób na znalezienie się kierowcy i nazwę pliku, w jakim powinny one przejść do, i ewentualnie jak nadmiar plików spoza systemu Windows. I rzeczywiście potrzebują pomocy.

Dziękuję.

(I'm posting this z mojego laptopa)
Old 22 grudnia 2007, 11:24
Administrator Group

Jeśli masz dysk CD systemu Windows XP naprawa będzie tego rodzaju.

Rozruch z płyty CD, a następnie wybierz sekund Opcja naprawy.

Pozwoli to zachować wszystkie dane, bieżące ustawienia i dostosowania nienaruszone.

My System: Hybr! D

Procesor (y):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Płyta główna:
HP nForce 560
Pamięć RAM:
2GB DDR2 PC2-5300
Karta graficzna (y):
Nvidia 7150M Onboard Zintegrowanego
Karta dźwiękowa:
Onboard 5.1 Zintegrowanego
Hard Drive (s):
250 GB 5400RPM SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Stock HP
Chłodzenie:
Stock HP
Sieć / Internet:
Nic 10/100 / 10MB Virgin Kabel
Monitor (y):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operating System (-y):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 22 grudzień 2007, 12:41
Nowe państwa grupy

Myślałem, że ten temat, ale niestety Zgubiłem Windows odcinkach klucz, i jak dobrze pamiętam mam umieścić gdzieś, że w tym samym wierszu.
Dziękujemy za odpowiedź though.
Old 23 grudnia 2007, 00:16
Członek grupy

Można również utworzyć kopię zapasową wszystkich plików na inny dysk dismantelling przez maszyny i wprowadzanie HDD w innej maszynie, a następnie spróbuj ponownie zainstalować wszystko na maszynie. Ale będzie to także w wyniku braku klucza produktu i jest znacznie dłuższy sposobem rzeczy
Reply

Register

Zakładki