![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Hi everyone, I wydaje się dość palący problem z moim pulpicie. Około tygodnia temu postanowiłem, że potrzebne do zaktualizować sterowniki grafiki z różnych powodów. Mam kartę graficzną nVidia. Zacząłem moje stare odinstaluj sterowniki grafiki z Dodawanie i usuwanie programu w systemie Windows. Jednak było coś, że nie do wypowiedzenia. Moja płyta główna wykorzystuje nVidia nForce 3 kierowców do kontroli wielu bardzo ważne funkcje w mojej cmputer. Gdy wyjechałem do moich odinstalować sterownik karty graficznej przypadkowo odinstalowana kilka kluczowych czynników, na mojej płyty głównej. Moja płyta główna to ASRock AM2NF3-VSTA. I odinstalowana USB kontroli sterowniki dla karty sieciowej, na PS2 i wszystkie sterowniki dźwięku. Wszystkie ponieważ mam nForce 3 płytach. Teraz moja portów USB i PS2 mają completly przestał odpowiadać i nie mogę ponownie zainstalować stare sterowniki wstecz, bo nie może kontrolować czegokolwiek. ![]() Jestem tutaj, aby zobaczyć delegowania Jeśli ktoś wie, jak ponownie zainstalować te sterowniki jeszcze raz, bez potrzeby wchodzenia do systemu Windows. Jeśli ktoś zna sposób na znalezienie się kierowcy i nazwę pliku, w jakim powinny one przejść do, i ewentualnie jak nadmiar plików spoza systemu Windows. I rzeczywiście potrzebują pomocy. Dziękuję. (I'm posting this z mojego laptopa) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jeśli masz dysk CD systemu Windows XP naprawa będzie tego rodzaju.
| |||
| |||
| Myślałem, że ten temat, ale niestety Zgubiłem Windows odcinkach klucz, i jak dobrze pamiętam mam umieścić gdzieś, że w tym samym wierszu. Dziękujemy za odpowiedź though. |
|
| |||
| |||
| Można również utworzyć kopię zapasową wszystkich plików na inny dysk dismantelling przez maszyny i wprowadzanie HDD w innej maszynie, a następnie spróbuj ponownie zainstalować wszystko na maszynie. Ale będzie to także w wyniku braku klucza produktu i jest znacznie dłuższy sposobem rzeczy |
![]() |
|
| Zakładki |