mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Software > Multimedia & Codecs

Register

Lost vitale Plăci de bază drivere.

Reply

Thread Tools
Old 22 decembrie 2007, 10:53
Noile state Group

Default Lost vitale Plăci de bază drivere.

Bună tuturor,

Nu par a fi destul de presante probleme cu spaţiul de lucru.

În jur de o săptămână în urmă am decis că am nevoie să-şi actualizeze mea grafică drivere pentru diferite motive. Am o placă grafică nVidia.

Am început să dezinstalaţi vechea mea grafică drivere de la Adăugare şi Remove program în Windows. Cu toate acestea, nu a fost ceva ce eu nu a reuşit să observaţi. Meu de placa de bază foloseşte nVidia nForce 3 drivere pentru a controla mai multe caracteristici foarte importante pe cmputer.

Când m-am dus să dezinstalaţi driver-mea grafică am accidental dezinstalată unele cheie drivere mea de pe placa de bază. Meu este o placa de baza Asrock AM2NF3-VSTA. I uninstalled USB de control, driver-ele pentru placa de reţea, de PS2 de control şi de toate driverele de sunet. Toate, pentru că am o nForce 3 Plăci de bază. Acum mi PS2 porturi USB şi au oprit răspuns complet şi nu pot să re-a instala driver-ele vechi înapoi, pentru că nu pot controla nimic.

Sunt postaţi aici pentru a vedea daca cineva stie cum de a re-instala aceste drivere, fără a intra din nou Windows. Dacă ştie cineva o modalitate de a afla numele şi driver-ele de fişier ce ar trebui să merg într-şi, eventual, cum să exces fişierele din afara de Windows. Chiar am nevoie de ajutor.

Mulţumesc.

(Sunt postarea asta de la meu laptop)
Old 22 decembrie 2007, 11:24
Administrator Group

Dacă aveţi un CD-ul de Windows XP va repara acest fel.

Cizme de la CD-ul şi selectaţi secunde repararea opţiune.

Aceasta va păstra toate datele, setările curente şi personalizare intact.

Sistemul meu: Hybr! D

Procesor (e):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Plăci de bază:
HP nForce 560
Memorie RAM:
2 GB DDR2 PC2-5300
Placă grafică (e):
Nvidia 7150M la bord integrat
Placă de sunet:
5-1 la bord integrat
Hard Drive (e):
250GB 5400rpm SATA300
Optical Drive (e):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Cauza / PSU:
Stock HP
Răcire:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 NIC / 10MB Virgine cablu
Monitor (e):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Sistem de operare (e):
Windows 7 Ultimate pe 32 de biţi
Old 22 decembrie 2007, 12:41
Noile state Group

M-am gândit la asta, dar, din păcate, Mi-am pierdut Windows serial cheie, şi-mi amintesc ca am pentru a pune în care undeva-a lungul liniei.
Mulţumesc pentru răspuns, totuşi.
Old 23 decembrie 2007, 00:16
Grupul de stat

ai putea de asemenea, copii de rezervă ale tuturor fişierelor de pe un alt disc dismantelling de masini si de a pune într-o altă maşină HDD şi apoi încercaţi să reinstalez totul pe maşină. Dar, de asemenea, acest lucru va duce la nici o cheie de produs şi este mult mai mult un fel de a face lucruri
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Suc.