![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Bună tuturor, Nu par a fi destul de presante probleme cu spaţiul de lucru. În jur de o săptămână în urmă am decis că am nevoie să-şi actualizeze mea grafică drivere pentru diferite motive. Am o placă grafică nVidia. Am început să dezinstalaţi vechea mea grafică drivere de la Adăugare şi Remove program în Windows. Cu toate acestea, nu a fost ceva ce eu nu a reuşit să observaţi. Meu de placa de bază foloseşte nVidia nForce 3 drivere pentru a controla mai multe caracteristici foarte importante pe cmputer. Când m-am dus să dezinstalaţi driver-mea grafică am accidental dezinstalată unele cheie drivere mea de pe placa de bază. Meu este o placa de baza Asrock AM2NF3-VSTA. I uninstalled USB de control, driver-ele pentru placa de reţea, de PS2 de control şi de toate driverele de sunet. Toate, pentru că am o nForce 3 Plăci de bază. Acum mi PS2 porturi USB şi au oprit răspuns complet şi nu pot să re-a instala driver-ele vechi înapoi, pentru că nu pot controla nimic. ![]() Sunt postaţi aici pentru a vedea daca cineva stie cum de a re-instala aceste drivere, fără a intra din nou Windows. Dacă ştie cineva o modalitate de a afla numele şi driver-ele de fişier ce ar trebui să merg într-şi, eventual, cum să exces fişierele din afara de Windows. Chiar am nevoie de ajutor. Mulţumesc. (Sunt postarea asta de la meu laptop) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Dacă aveţi un CD-ul de Windows XP va repara acest fel.
| |||
| |||
| M-am gândit la asta, dar, din păcate, Mi-am pierdut Windows serial cheie, şi-mi amintesc ca am pentru a pune în care undeva-a lungul liniei. Mulţumesc pentru răspuns, totuşi. |
|
| |||
| |||
| ai putea de asemenea, copii de rezervă ale tuturor fişierelor de pe un alt disc dismantelling de masini si de a pune într-o altă maşină HDD şi apoi încercaţi să reinstalez totul pe maşină. Dar, de asemenea, acest lucru va duce la nici o cheie de produs şi este mult mai mult un fel de a face lucruri |