menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Multimedia & Kodeky

Register

Zabudnuté zásadný Motherboard vodičov.

Reply

Thread Tools
Old 22. decembra 2007, 10:53
Nový člen skupiny

Ahoj všetci,

I zdá sa, že sa dosť zbytočná problém s mojí plochu.

Zhruba pred týždňom som sa rozhodol, že som potreboval na aktualizáciu mojich grafických ovládačov pre rôzne dôvody. Mám grafickú kartu nVidia.

Začala som odinštalovať mojej starej grafické ovládače z Pridať alebo odstrániť program v systéme Windows. Avšak, tam bolo niečo, čo som nedokázal oznámenie. Moja základná doska používa nVidia nForce 3 vodiči ovládať mnohé veľmi dôležité funkcie na môj cmputer.

Keď som išiel do mojej odinštalovať grafický ovládač som náhodou odinštalovaní niektorých kľúčových faktorov pre moju dosku. Moja základná doska je ASRock AM2NF3-VSTA. I odinstalování USB ovládanie, ovládače pre sieťové karty, PS2 ovládanie a všetky ovládače zvuku. Všetci, pretože mám nForce 3 Motherboard. Teraz môj USB a PS2 porty majú úplne prestal reagovať a nemůžu znovu-install staré ovládače späť, pretože si nemôžu kontrolovať všetko.

I'm vysielanie tu vidieť Ak niekto vie, ako je znovu-nainštalovaní týchto ovládačov opäť bez zadania Windows. Ak niekto pozná spôsob, ako zistiť vodiča a do akej meno súboru, ktoré by mal ísť do, a prípadne, ako sa prebytočné súbory mimo Windows. Já opravdu potreba pomáhať.

Ďakujeme vám.

(I'm vysielania tomto z môjho notebooku)
Old 22.prosince 2007, 11:24
Administrátor Skupina

Ak budete mať CD so systémom Windows XP bude oprava triediť to.

Boot z disku CD-ROM a vyberte druhá možnosť opravy.

To bude uchovávať všetky údaje, aktuálne nastavenie a prispôsobenie neporušené.

Môj systém: Hybr! D

Processor (s):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Základná doska:
HP nForce 560
Pamäť RAM:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafické karty (s):
Nvidia 7150 Palubný integrovanej
Zvuková karta:
5.1 Palubný integrovanej
Pevný disk (y):
250gigabajt 5400ot./min SATA300
Optická mechanika (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Sklad HP
Chladenie:
Sklad HP
Sieť / Internet:
10/100 Nič / 10MB Panny Satelit
Monitor (s):
17 "WXGA + HD BrightView širokouhlý
Operačný systém (y):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 22. decembra 2007, 12:41
Nový člen skupiny

Myslel som, že asi robí, ale bohužiaľ som stratil som Windows sériový kľúč a Pamätám si, ako som to dať, že v niekde na trati.
Vďaka za odpoveď, aj keď.
Old 23.prosince 2007, 00:16
Člen Skupina

Môžete tiež zálohovať všetky vaše súbory na iný disk, ktorý dismantelling stroje a uvedenie HDD v inom stroji a potom skúsiť znovu všetko na počítači. Ale to tiež viesť k tomu, že žiadny výrobok kľúče a je oveľa dlhšiu cestu robiť veci
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.