![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Хи еверыоне, И изгледа да је доста проблема са притиском на мој радна површина. Око недељу дана сам одлучила да је потребно да бисте ажурирали управљачке програме за моје графике из различитих разлога. Имам НВИДИА графичком картицом. ЈА је почео мој деинсталирам старе дривер од графике Додати и Премештање програм у систему Уиндоус. Међутим, ту је нешто што сам пропустио приметити. Моја матична плоча користи НВИДИА нФорце 3 драјвера за контролу многе врло важне опције на мој цмпутер. Кад сам отишао у моје деинсталирам управљачки програм графичке сам случајно деинсталирана неке кључне возача на мојој матичној плочи. Мој је матична плоча АСРоцк АМ2НФ3-ВСТА. Ја деинсталирана УСБ контролом, управљачке програме за мрежне картице, на ПС2 све контроле и звучни дривер. Све што имам нФорце 3 матичној плочи. Сада мој УСБ и ПС2 портове да има у потпуности престао реаговати и не могу да поново инсталирате управљачке програме стари назад јер не могу контролисати ништа. ![]() Ја сам овде да видиш постинг Ако ико зна како да поново инсталирате ове дривер поново без уношења Уиндоус. Ако ико зна начин проналажење возача и име датотеке у којој би требало да уђе, а можда како вишак датотекама изван система Уиндоус. ЈА стварно потреба помоћ. Хвала. (И'м постинг тхис из мој лаптоп) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ако имате Уиндоус КСП ЦД-а поправка ће овај поредак.
| |||
| |||
| Мислила сам да се ради о но нажалост Изгубио сам Уиндоус серијски кључ, а сјећам се како сам ставити да је негде дуж линије. Хвала за одговор ипак. |
|
| |||
| |||
| Можете безбедносно копирате све датотеке на други диск по дисмантеллинг маа̨ине и стављању ХДД на другом машини, а затим покушајте поново да инсталирате све на машини. Али, то ће такође резултирати у ниједан производ кључ па је много дужи пут радиш ствари |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Дривер за матичну плочу ЕЦС М848 | пхкинхиппы | Мултимедија и кодеци | 1 | 24 мај 2009 07:05 |
| Дривер за матичне плоче К7ВММ + | дианеД | Мултимедија и кодеци | 1 | 17 фебруар 2009 04:45 |
| Ми се појавити изгубила неке конце ... | сервергуы | Цоммуниты Неус & Цхат | 1 | 18 аугуст 2008 15:27 |
| Аопен мкс46 533В матичне плоче Дривер | вк3фцлл | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 4 | 20 јануар 2008 18:03 |
| Лост - нема везе сад, зашто? | ихавеиссуес | Нетуоркинг, Модем & ВоИП | 1 | 26 децембар 2007 08:54 |
| Тхреад Тоолс | |
| |