![]() |
|
| |||
| |||
| Hi everyone, Ben masaüstü ile oldukça zorlu sorun var gibi görünüyor. Civarında bir hafta önce ben çeşitli nedenlerle için grafik sürücüleri güncellemek için gerekli karar verdi. Bir nVidia grafik kartı var. Ben ekleyin ve Windows programı Kaldır eski grafik sürücüleri kaldırmak için başladı. Ancak, bir şey bu haber için başarısız oldu. Benim anakartımda 3 sürücüleri benim cmputer çok önemli özellikleri çok kontrol etmek için NVIDIA nForce kullanır. Ben yanlışlıkla benim anakart üzerinde bazı temel sürücüler kaldırılmaz benim grafik sürücüsü kaldırmak için gittim. Benim anakartımda bir ASRock AM2NF3-VSTA olduğunu. Ben USB kontrol kaldırıldı, ağ kartı için sürücüler için PS2 kontrol ve ses sürücüleri. Tüm çünkü bir nForce 3 Anakart var. Şimdi benim USB ve PS2 bağlantı noktası tamamen yanıt durduruldu ve yeniden edemiyorlar, çünkü her şey kontrol edemezsiniz tekrar eski sürücüleri yükleyin. ![]() Burada Eğer herkes nasıl yeniden-Windows girmeden bu sürücüleri yüklemek bilir görmek için mesaj var. Eğer biri ve sürücü adını bulmak bir yol biliyor ne de girmek gerektiğini ve büyük olasılıkla nasıl aşan Windows dışındaki dosyaları dosya. Gerçekten yardıma ihtiyacım var. Teşekkürler. (Ben dizüstü bilgisayarda) Bu mesaj var |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Eğer bir Windows XP CD onarım Bu tür olur.
| |||
| |||
| Ben ancak ne yazık ki benim Windows seri anahtarı kaybettim yaparken, ve düşünce olarak ben gereken unutma satırda bir yanında. Yanıt için teşekkürler ama. |
|
| |||
| |||
| Ayrıca başka bir diski üzerine makine dismantelling ve başka bir makinede HDD koyarak ve sonra makinenin üzerine herşeyi yeniden yüklemeyi deneyin tüm dosyalarınızı yedeklemek olabilir. Ama bu aynı zamanda bir ürün anahtarı yol ve şeyin çok daha uzun bir yoldur |
![]() |
|
| Bookmarks |