менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > Мультимедіа & кодеки

Register

Забули життєвої драйвера материнської плати.

Reply

Різьба Інструменти
Old 22 грудня 2007, 10:53
Нові члени групи

Default Забули життєвої драйвера материнської плати.

Привіт всім,

Мені здається, я досить актуальною проблемою з мого робочого столу.

Приблизно тиждень тому я вирішив, що необхідно оновити драйвери відеокарт з різних причин. У мене є карта NVIDIA Graphics.

Я почав видалити мої старі графічні драйвери з Установка й видалення програм в Windows. Проте було щось, що я не помітив. Моя материнська плата оснащена NVIDIA NForce 3 водії контролюють багато дуже важливі функції на моїй cmputer.

Коли я прийшов на видаленні мого графічного драйвера я випадково видалили деякі ключові драйвери на моїй материнській платі. Я використовую материнську плату ASRock AM2NF3-VSTA. Я видалив управління USB, драйвери для мережевої карти, PS2 та контроль всіх звукових драйверів. Все тому, що я NForce 3 материнських плат. Тепер моя USB і PS2 портів Completly перестав відповідати, і я не можу перевстановити старі драйвера тому, тому що я не можу контролювати все.

Я проводки тут, щоб побачити Якщо хто-небудь знає, як повторно встановити ці драйвери знову без завантаження Windows. Якщо хто знає спосіб дізнатися ім'я драйвера і в якому файлі вони повинні йти в, і, можливо, як надмірна файлів із зовнішніх вікон. Мені дуже потрібна допомога.

Спасибо.

(I'm проводки це від мого ноутбука)
Old 22 грудня 2007, 11:24
Адміністратор групи

Якщо у вас XP CD ремонту Windows буде сортувати цьому.

Завантажити з компакт-диску і виберіть другий Ремонт варіант.

Це дозволить зберегти всі дані, поточні параметри і налаштування без змін.

Моя система: Hybr! D

Процесор (и):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Материнська плата:
HP NForce 560
ОЗУ:
2GB DDR2 PC2-5300
Графічна карта (и):
Nvidia 7150M Бортові Комплексна
Звукова карта:
5.1 Бортові Комплексна
Жорсткий диск (и):
250GB 5400RPM SATA300
Оптичний привід (и):
18x CD / DVDRW-DL ATA
Діло / PSU:
Фондовий HP
Охолодження:
Фондовий HP
Мережі / Інтернет:
10/100 NIC / 10 Мб Віргінські Кабельні
Монітор (и):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Операційна система (и):
Windows 7 Ultimate 32bit
Old 22 грудня 2007, 12:41
Нові члени групи

Я думав про роблять це, але на жаль я втратив Windows серійний ключ, і, як я пам'ятаю я повинен зробити щось на лінії.
Спасибі за відповідь, хоча.
Old 23 грудня 2007, 00:16
Член групи

Крім того, можна створити резервні копії всіх файлів на інший диск dismantelling машину і поставити жорсткий диск в іншу машину, а потім спробуйте повторно все на машині. Але це призведе також немає ключа продукту і є набагато більш довгий шлях ведення справ
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Драйвери для материнських плат ECS M848 phqinhippy Мультимедіа & кодеки 1 24 травня 2009 07:05
Драйвери для K7VMM + Материнська плата dianeD Мультимедіа & кодеки 1 17 лютого 2009 04:45
Ми, схоже, втратив частину теми ... serverguy Community News & чат 1 18 серпня 2008 15:27
Aopen mx46 533V драйверами материнської плати vk3fcll Процесори, материнські плати RAM & 4 20 січня 2008 18:03
Lost - жодного зв'язку зараз, чому? ihaveissues Мережа, Модеми & VoIP 1 26 грудня 2007 08:54
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.