![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт всім, Мені здається, я досить актуальною проблемою з мого робочого столу. Приблизно тиждень тому я вирішив, що необхідно оновити драйвери відеокарт з різних причин. У мене є карта NVIDIA Graphics. Я почав видалити мої старі графічні драйвери з Установка й видалення програм в Windows. Проте було щось, що я не помітив. Моя материнська плата оснащена NVIDIA NForce 3 водії контролюють багато дуже важливі функції на моїй cmputer. Коли я прийшов на видаленні мого графічного драйвера я випадково видалили деякі ключові драйвери на моїй материнській платі. Я використовую материнську плату ASRock AM2NF3-VSTA. Я видалив управління USB, драйвери для мережевої карти, PS2 та контроль всіх звукових драйверів. Все тому, що я NForce 3 материнських плат. Тепер моя USB і PS2 портів Completly перестав відповідати, і я не можу перевстановити старі драйвера тому, тому що я не можу контролювати все. ![]() Я проводки тут, щоб побачити Якщо хто-небудь знає, як повторно встановити ці драйвери знову без завантаження Windows. Якщо хто знає спосіб дізнатися ім'я драйвера і в якому файлі вони повинні йти в, і, можливо, як надмірна файлів із зовнішніх вікон. Мені дуже потрібна допомога. Спасибо. (I'm проводки це від мого ноутбука) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Якщо у вас XP CD ремонту Windows буде сортувати цьому.
| |||
| |||
| Я думав про роблять це, але на жаль я втратив Windows серійний ключ, і, як я пам'ятаю я повинен зробити щось на лінії. Спасибі за відповідь, хоча. |
|
| |||
| |||
| Крім того, можна створити резервні копії всіх файлів на інший диск dismantelling машину і поставити жорсткий диск в іншу машину, а потім спробуйте повторно все на машині. Але це призведе також немає ключа продукту і є набагато більш довгий шлях ведення справ |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Драйвери для материнських плат ECS M848 | phqinhippy | Мультимедіа & кодеки | 1 | 24 травня 2009 07:05 |
| Драйвери для K7VMM + Материнська плата | dianeD | Мультимедіа & кодеки | 1 | 17 лютого 2009 04:45 |
| Ми, схоже, втратив частину теми ... | serverguy | Community News & чат | 1 | 18 серпня 2008 15:27 |
| Aopen mx46 533V драйверами материнської плати | vk3fcll | Процесори, материнські плати RAM & | 4 | 20 січня 2008 18:03 |
| Lost - жодного зв'язку зараз, чому? | ihaveissues | Мережа, Модеми & VoIP | 1 | 26 грудня 2007 08:54 |
| Різьба Інструменти | |
| |