![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| heres един настойнически направих за това как да се направи резюме backrounds във Photoshop CS3
1.) Отворете Photoshop и след това кликнете върху File> нови и определя размера на нещо подобно ![]() Сега щракнете върху OK 2.) Сега можете да промените backround до черно. За да направите това натиснете бутона грама и да SHURE, че тя е настроена на боята кофа средство (а не gradiant). Отидете на правото бяха там е цветовете небцето и кликнете върху черния квадрат. Сега трябва само да кликнете върху emty платно и тя трябва да се обърнат към гърба. то трябва да изглежда така ![]() 3.) Отидете в меню филтър> оказват> обектив нюх и кутия трябва да се появяват. Трябва да има голяма червена точка с плюс знак върху него. Кликнете някъде в полето за предварителен преглед за да преместите да има червена точка мина изглеждаше така ![]() 4.) Когато приключите с това отидете филтър> изкривяват> вълната и бъркотия наоколо с него и да изберете нещо, което изглежда добро за вас Мое Приличаше ![]() на finshed нещо е ![]() 5.) Вече се прилагат някои други филтри на тези, които аз applyed всички са в филтрите> изкривяват те бяха отчеквам филтър, стригане на филтър, за sphereize филтър, и заврънкулка филтър. Можете да използвате само един от тези или всички или дори няколко различни такива. В завършен вид нещо подобно ![]() 6.) Следващото нещо, което може да направите, е да направи дубликат слой по право щракнете върху backround слой и изберете duplicite слой (слоевете са от дясната страна на bottum), тогава кликнете на този слой в слоя palet. След като направите това по-ниски от непрозрачността на dublicate слой (непрозрачност на лентата е точно над списъка на слоеве) по-ниски, че до около 40% след това отидете да редактирате> трансформират и изберете тя се върти и върти навсякъде от 90 * 120 *. ако завърти изображението doesn't totaly обхващат целия платно след това отидете да редактирате> трансформират и мащаба и обхвата, докато тя се вписва в целия имидж. Направи това много пъти по различни начини, въртящи се, че всеки (dianally вертикално, хоризонтално и др др) heres крайния резултат ![]() 7.) Сега просто бъркотия наоколо с цвета малко, като отидете на изображението> корекциите можете да забъркваш с контраста / яркостта, нивата, цветен баланс нещо наистина все пак аз ще започна с цветен баланс и тук е fianle образ! ![]() Ето и някои други абстрактни тапети Направих използвайки този technuique (някои са същите, с различни филтри applyed) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Надявам се, че сте намерили този настойнически полезна Моята система: ubr компютърни игри
|
|
| |||
| |||
| heres по-добра картина на fiale изображение ![]() също така бих препоръчал да добавите още няколко лещи flairs тогава го направих |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Cool хубаво настойнически.
| |||
| |||
| Наистина като този, някакъв шанс да не го 1440x900? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Аз обичам, че един твърде
| |||
| |||
| Благодаря много момчета !!!!! болните се, че в размер на екрана, че точно сега! |
|
| |||
| |||
| И ако се чувстваш като правиш повече по всяко време, можеш ли да публикуваме тези? Очаквам с нетърпение повече от вашата работа |
|
| |||
| |||
| не чакайте много съжалявам арго направим това изглежда доста объркано |
|
| |||
| |||
| ти нещица, но този всичко, което имам becides това, което направих за vidoes Направих също показва как да направя това, което е доста готино Част първа: http://in.youtube.com/watch?v=_RxGzvuxOT4 Част 2: http://in.youtube.com/watch?v=Jze706-l9jA&feature=user Вие трябва да гледате на цял екран да видите това, което правя heres на снимка ![]() харесва? |
|
| |||
| |||
| Хей, След като се направят обектив лумвам, няма да ме направи на вълната изкривяване. Единственото нещо, което мога да направя при "изкривяват" се обектив корекцията, всички други възможности са greyed Навън. Промени: Аз работи сега. Аз не знам как, но аз започнах нова и работи
__________________ HI:) |