![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| heres ένα φροντιστήριο που έκανα σχετικά με το πώς να κάνουν backrounds αφηρημένο στο Photoshop CS3
1.) Άνοιγμα Photoshop και στη συνέχεια κάντε κλικ στο αρχείο> νέο και τα μεγέθη που σε κάτι σαν αυτό ![]() Τώρα κάντε κλικ στο OK 2.) Τώρα πρέπει να αλλάξετε το backround σε μαύρο. Για να το κάνετε αυτό, πατήστε το κουμπί και να ζ Shure ότι έχει οριστεί για το εργαλείο κουβά μπογιά (δεν τη gradiant). Μετάβαση προς τα δεξιά ήταν εκεί είναι τα χρώματα ουρανίσκο και κάντε κλικ στο μαύρο τετράγωνο. Τώρα απλά κάντε κλικ πάνω στο μουσαμά emty και θα πρέπει να στραφούν προς τα πίσω. θα πρέπει να μοιάζει κάπως έτσι ![]() 3.) Πηγαίνετε στο μενού φίλτρο> καθιστούν> Flair φακό και ένα κουτί θα εμφανιστεί. Θα πρέπει να υπάρχει μια μεγάλη κόκκινη κουκκίδα με θετικό πρόσημο για αυτό. Κάντε κλικ οπουδήποτε στην προεπισκόπηση πλαίσιο για να προχωρήσουμε την κόκκινη κουκκίδα να υπάρχει αυτή η δική μου έμοιαζε ![]() 4.) Όταν τελειώσω με ότι πηγαίνετε στο φίλτρο> στρεβλώνουν> κυμάτων και κοντά με αυτό το χάλι και να επιλέξετε κάτι που φαίνεται καλό για σας δικό μου έμοιαζε ![]() finshed το πράγμα είναι ![]() 5.) Τώρα κάποια άλλα φίλτρα αυτά που θ applyed ήταν όλοι στην φίλτρα> στρεβλώνουν ήταν το τσίμπημα του φίλτρου, το φίλτρο διάτμησης, η sphereize φίλτρο, και το στριφογύρισμα φίλτρο. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μόνο ένα από αυτά ή όλα ή ακόμη και κάποιες διαφορετικές. Το τελικό πράγμα μοιάζει με αυτό ![]() 6.) Το επόμενο πράγμα που μπορείτε να κάνετε είναι να κάνω μια διπλή στρώση με δεξί κλικ για το backround layer και επιλέξτε duplicite στρώμα (τα στρώματα είναι στη δεξιά πλευρά στο bottum) στη συνέχεια, κάντε κλικ σε αυτό το στρώμα σε στρώματα PALET. Αφού το κάνετε αυτό το χαμηλότερο της αδιαφάνειας των dublicate στρώμα (η αδιαφάνεια bar πάνω δεξιά είναι ο κατάλογος των στρώσεων) είναι χαμηλότερη κατά 40% στη συνέχεια να επεξεργαστείτε> μετατροπή και επιλέξτε περιστρέψετε και περιστρέψτε τον οπουδήποτε από 90 * 120 *. αν η εικόνα περιστρέφεται doesn't totaly καλύπτουν ολόκληρο το μουσαμά στη συνέχεια να επεξεργαστείτε> μετασχηματισμό και την κλίμακα και την κλίμακα, μέχρι να ενταχθεί το σύνολο της εικόνας. Μήπως αυτό είναι πολλές φορές εκ περιτροπής κάθε διάφορους τρόπους (dianally κάθετα οριζόντια ect ect) heres το τελικό αποτέλεσμα ![]() 7.) Τώρα μόνο χάος γύρω με το χρώμα από λίγο θα εικόνας> προσαρμογές μπορείτε να χάος με την αντίθεση / φωτεινότητα, τα επίπεδα, το χρώμα ισορροπία τίποτα αν πραγματικά θα ήθελα να ξεκινήσω με το χρώμα της ισορροπίας και εδώ είναι η εικόνα fianle!! ![]() εδώ είναι μερικές άλλες αφηρημένες wallpapers έκανα χρήση αυτής της technuique (περίπου είναι τα ίδια με διαφορετικά φίλτρα applyed) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ελπίζω ότι έχετε βρει αυτό το tutorial χρήσιμο Το σύστημά μου: UBR παιχνιδιών υπολογιστή
|
|
| |||
| |||
| heres μια καλύτερη εικόνα της εικόνας fiale ![]() Επίσης, θα συνιστούσα την προσθήκη δύο ακόμη φακό flairs τότε έκανα |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ψύχεται nice tutorial.
| |||
| |||
| Αλήθεια όπως αυτό, κάθε ευκαιρία να σε 1440x900; |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Λατρεύω το ότι ένας πολύ
| |||
| |||
| Ευχαριστώ πολύ παιδιά !!!!! Λάβετε υπόψη ότι η κακή ότι το μέγεθος της οθόνης τώρα! |
|
| |||
| |||
| Και εάν αισθάνεστε την ανάγκη να κάνει περισσότερο κάθε χρόνο, μπορεί επίσης να σας μετά αυτά; Ανυπομονώ για περισσότερα από το έργο σας |
|
| |||
| |||
| δεν περιμένει πολύ μεγάλη λύπη επίκλισης κάνουμε μοιάζει λίγο θάλασσα |
|
| |||
| |||
| ya thats thingy αλλά έχω becides αυτό που έκανα για vidoes έκανα επίσης δείχνοντάς σας πώς να το κάνουμε αυτό που είναι πολύ cool Μέρος πρώτο: http://in.youtube.com/watch?v=_RxGzvuxOT4 μέρος 2: http://in.youtube.com/watch?v=Jze706-l9jA&feature=user έχετε να παρακολουθήσετε ολόκληρη την οθόνη, για να δούμε τι κάνω heres η pic ![]() αρέσει; |
|
| |||
| |||
| Έι, Μετά κάνω το φακό της επίπλευσης, δεν θα επιτρέψτε μου να κάνουν το κύμα στρέβλωση. Το μόνο που μπορώ να κάνω στο «νοθεύσει» είναι φακός διόρθωση, όλες οι άλλες επιλογές είναι greyed out. Επεξεργασία: I λειτουργεί πλέον. Δεν ξέρω πώς, αλλά θα αρχίσει ένα νέο και λειτουργεί
__________________ HI:) |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Πώς να χρησιμοποιήσετε το photoshop! | tomthedrummer1992 | Multimedia & Codecs | 4 | 13 Οκτ 2008 12:57 |
| Κάνοντας ελάφρυνση στο Photoshop | computeruler | Multimedia & Codecs | 3 | 13 Οκτ 2008 07:49 |
| Photoshop | computeruler | Multimedia & Codecs | 24 | 25 Απρ 2008 10:44 |
| Photoshop | Cew27 | Γενικά Λογισμικό Chat | 3 | 16η Σεπ 2007 13:48 |
| Photoshop CS | Κοβάλτιο | Γενικά Λογισμικό Chat | 2 | 22 Οκτ 2006 01:58 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |