![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Heresu uvod sam napravio o tome kako napraviti sažetak backrounds u Photoshop CS3
1.) Otvori Photoshop i onda kliknite na sliku> New i postavite veličinama na nešto poput ovog ![]() Sada kliknite na OK 2.) Sada morate promijeniti backround na crno. Da biste to učinili g pritisnite gumb i shure da je postavite na bojite sić alat (ne gradiant). Idi na desnoj su se boje nepce i kliknite na crnom trgu. Sada samo kliknite na platnu emty i trebala bi se okrenuti leđa. Trebao bi izgledati ovako ![]() 3.) Idite u izbornik filter> uzvratiti> Objektiv njuh i okvir bi trebao poskočiti. Tamo bi trebala biti velika crvena dot sa plus znak na njoj. Kliknite bilo gdje u preview box za premještanje crvena dot da postoji minski izgledao ovako ![]() 4.) Kada završite s tim ići u filtar> iskrivljuju> val i nered okolo s njim i odabrati nešto što izgleda dobro na vas mina kao ![]() stvar je u finshed ![]() 5.) Sada se primjenjuju neki drugi filteri i one koje su bile applyed sve u filtrima> iskrivljuju oni su bili prikliještiti filter je posmično filter, filter je sphereize i kovitlati filtar. Možete koristiti samo jedan od tih ili sve ili čak neke različitih motivacija. Gotovog stvar izgleda ovako ![]() 6.) Sljedeća stvar koju možemo učiniti jest napraviti duplikat sloj desnim klikom na backround layer i odaberite duplicite sloj (slojevi su se na desnoj strani na bottum), a onda kliknite na ovaj sloj u slojevima palet. nakon što ste to učinili Zasjenjenost niža od dublicate sloj (neprozirnosti bar je desno iznad popisa slojeva) niža je za oko 40% onda idite na edit> transformiraju i odaberite rotirati i rotirati ga nigdje iz 90 * do 120 *. ako je slika izmijenjani se potpuno prekrivaju cijelu platnu onda idite na edit> transformiraju i skale i skala ga dok se ne uklapa u cijelu sliku. Učinite to nekoliko puta rotirajući to sve različite načine (dianally okomito vodoravno itd. itd.) Heresu konačni rezultat ![]() 7.) Sad samo nered okolo s bojama malo tako da odete na image> podešavanja možete nered s kontrast / osvjetljenje, razinama, ravnoteža boja zaista ništa iako bih početi s bojama ravnotežu i ovdje je fianle sliku! ![]() Ovdje su neke druge apstraktne pozadine sam koristeći ovaj technuique (neki su isti sa razlicitim filterima applyed) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nadam se da ste pronašli ovaj koristan tutorial My System: ubr gaming računalo
|
|
| |||
| |||
| Heresu bolju sliku o fiale image ![]() i ja bih preporučio i dodao još par leća flairs tada nisam |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Cool nice tutorial.
| |||
| |||
| Stvarno ovako jedan, bilo koji Chanel od uzimajući u 1440x900? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Volim da je jedan previše
| |||
| |||
| puno hvala momci !!!!! bolestan se da u taj ekran veličine upravo sada! |
|
| |||
| |||
| A ako se osjećate kao radiš više bilo koje vrijeme, mogu se također post one? JA radovati se više vašeg rada |
|
| |||
| |||
| ne čekajte vrlo je žao cant do it to izgleda malo messed up |
|
| |||
| |||
| ya thingy ali taj imam becides sve ovo što sam napravio za vidoes sam napravio također prikazano kako to da jedna je ljepušan svjež Prvi dio: http://in.youtube.com/watch?v=_RxGzvuxOT4 2. dio: http://in.youtube.com/watch?v=Jze706-l9jA&feature=user morate gledati full screen da vidim koliko sam radiš Heresu PIC ![]() like it? |
|
| |||
| |||
| Ej, Nakon što mi je činiti leće flare, neće pustiti mene učiniti val izobličenja. Jedino što ja mogu učiniti pod "iskriviti" je leća korekciju, sve ostale opcije su greyed out. Edit: I sada radi. Ne znam kako, ali sam počela novu i funkcionira
__________________ HI:) |