![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Heres a tutorial i végezni, hogyan lehet elvont backrounds a Photoshop CS3
1.) Nyitva Photoshop és kattintson a Fájl> Új és állítsa be a méreteket, hogy valami ilyesmi ![]() Most kattintson az OK gombra 2). Most meg kell változtatnia a backround hogy fekete. Ehhez nyomja meg a G gombot és Shure, hogy fesse meg a vödör eszköz (nem az gradiant). Menj a jobb voltak a színek a szájpad és kattintson a fekete négyzet. Most kattintson a emty vászon és el kell, hogy fordítsa vissza. ez így fog kinézni ![]() 3.) Menj a menüben filter> render> Flair objektívvel és egy doboz kell pop up. Kell lennie egy nagy piros pont a plusz jel van. Kattints bárhol az előnézeti mezőben, hogy a piros pont, hogy nem az enyém volt, mint ez ![]() 4.), Amikor befejeztük, hogy menjen a szűrő> torzításával> hullám és rendetlenség körül is, és válassza ki, hogy valami jól néz ki, hogy Önt úgy nézett ki, mint az enyém ![]() A finshed dolog ![]() 5.) Most valami más szűrőket alkalmazni, melyeket én applyed voltak a szűrők> torzítják azok a pinch szűrő, a nyírási szűrő, a sphereize szűrő, és a forgás szűrő. Használhatja csak az egyik vagy valamennyi vagy néhány más is. A kész dolog így néz ki ![]() 6). A következő dolog, amit tehetünk, hogy kettős réteg jobb kattintással a backround réteg, és válasszuk duplicite réteg (a réteg van a jobb oldalon a bottum), akkor kattintson erre a rétegre a rétegek palet. Miután ezt az alacsonyabb átlátszatlanságának a dublicate réteget (a fényelnyelés sáv jobbra fent a listán rétegek) alacsonyabb, hogy mintegy 40%-át, majd tovább szerkeszthetjük> átalakítását és válasszuk forgatni, és forgassuk meg sehol a 90 * 120 *. Ha az elforgatott képet doesnt totaly az egész vászon, majd a Szerkesztés> átalakítását és nagyságrendje és terjedelme, hogy amíg meg nem illik az egész képet. Ehhez számos alkalommal forgótükrös hogy különböző módokon everytime (dianally függőlegesen vízszintesen ect ect) Heres a végeredmény ![]() 7). Most éppen mess körül a szín egy kicsit a haladó kép> kiigazításokat akkor mess a kontraszt / fényerő, szintek, színes egyensúlyt semmi igazán bár én kezdődik a színek egyensúlyát, és itt a fianle képre! ![]() Itt van néhány egyéb elvont wallpapers én használ ez technuique (körülbelül ugyanaz a különböző szűrők applyed) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Remélem, hogy megtaláltam ezt a hasznos tutorial My System: ubr számítógépes játékokhoz
|
|
| |||
| |||
| Heres jobb képet a fiale image ![]() Azt is ajánlom pár lencse flairs akkor én |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Cool szép bemutató.
| |||
| |||
| Tényleg így minden esély kapok meg 1440x900? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Imádom, hogy egy túl
| |||
| |||
| Nagyon köszönöm fiúk !!!!! beteg kap, hogy ebbe a képméret most! |
|
| |||
| |||
| És ha úgy érzi, ennek több mint bármikor, meg tudja-e még hozzászólás? Alig várom, hogy több, a munkát |
|
| |||
| |||
| várjunk, nem nagyon sajnálom cant do it, hogy néz ki egy kicsit, hírnök |
|
| |||
| |||
| ya biszbasz, de amit minden van becides e arról, hogy én csináltam vidoes is mutatja meg, hogyan kell ezt csinálni, hogy egy nagyon cool Első rész: http://in.youtube.com/watch?v=_RxGzvuxOT4 2. rész: http://in.youtube.com/watch?v=Jze706-l9jA&feature=user Meg kell nézni a teljes képernyőt, hogy mit csinálok Heres a pic ![]() like it? |
|
| |||
| |||
| Hé, Miután ezt az objektívet kilebegtetés, hogy nem enged meg a hullám torzulása. Az egyetlen dolog, amit tehetünk a "Torzítás" korrekciós lencse van, az összes többi opció szürkén. Edit: Én most már működik. Nem tudom, hogyan, de elkezdődött egy új, és ez szerkezet
__________________ HI:) |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Hogyan kell alkalmazni a photoshop! | tomthedrummer1992 | Multimédia és kodekek | 4 | 13. október 2008 12:57 |
| A villám a Photoshop | computeruler | Multimédia és kodekek | 3 | 13. október 2008 07:49 |
| Photoshop | computeruler | Multimédia és kodekek | 24 | 25. április 2008 10:44 |
| Photoshop | Cew27 | General Chat szoftver | 3 | 16. Szeptember 2007 13:48 |
| Photoshop CS | Kobalt | General Chat szoftver | 2 | 22. október 2006 01:58 |
| Téma eszközök | |
| |