![]() |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
heres א הדרכה הכנתי כיצד להפוך Abstract backrounds ב Photoshop cs3
1.) Photoshop פתח ולאחר מכן לחץ על קובץ> חדש ולהגדיר את הגדלים משהו כזה ![]() כעת לחץ על אישור 2.) עכשיו אתה חייב לשנות את backround עד שחור. לשם כך לחצו על לחצן G ולהפוך shure שהוא מוגדר על הכלי דלי צבע (לא gradiant). עבור היו בצד ימין יש את הצבעים חך ולחץ על ריבוע שחור. עכשיו כל שעליך לעשות הוא ללחוץ על בד emty והיא צריכה לפנות בחזרה. זה אמור להיראות כך ![]() 3.) עבור אל תפריט מסנן> לדקלם> עדשות כשרון ואת תיבת אמור להופיע בהפתעה. צריך להיות נקודה אדומה גדולה עם סימן הפלוס על זה. לחץ בכל מקום על תצוגה מקדימה כדי להזיז את תיבת נקודה אדומה על שם שלי נראה כמו זה ![]() 4.) כאשר אתה הולך לסיים עם זה כדי לסנן> לעקוש> גל ו לשחק עם זה ולבחור משהו שנראה לך טוב שלי נראה כמו ![]() את finshed העניין הוא ![]() 5.) כעת ליישם אחרת מסננים את אלה שאני applyed היו מסננים את כל> לעקוש הם היו קמצוץ לסנן, לגזור את הסינון, לסנן את sphereize, וכן לסובב את הסינון. אתה יכול להשתמש רק באחד או כל חלק אחר, או אפילו אלה. סיים את הדבר הזה נראה כמו ![]() 6.) את הדבר הבא אתה יכול לעשות הוא לבצע שכפול שכבה על ידי לחיצה על הזכות backround שכבת ובחר duplicite שכבה (של השכבות הן על יד ימין לעבר הצד bottum) ולאחר מכן לחץ על שכבה זו של שכבות palet. לאחר ביצוע פעולה זו להקטין את אטימות השכבה של dublicate (עכירות את סרגל נכונה מעל רשימת שכבות) כדי להקטין אותה סביב 40% אז הולכים לערוך> המרה ובחר ו לסובב לסובב אותו בכל מקום מ 90 ל * 120 *. אם התמונה הסתובב doesn't totaly לכסות את כל בד אחר כך הולכים לערוך> סולם המרה ו ו הסולם עד זה מאוד מתאים את התמונה כולה. האם זה הרבה פעמים היא מסתובבת בדרכים שונות בכל פעם (dianally אנכית אופקית ect ect) heres את התוצאה הסופית ![]() 7.) עכשיו רק לשחק עם קצת צבע על ידי לחיצה על התמונה> התאמות אתה יכול להתעסק עם ניגודיות / בהירות, את רמות, איזון צבע משהו באמת למרות שאני מתחיל את הצבעים ואת יתרת הנה תמונה fianle!! ![]() הנה כמה רקעים מופשטים אחרים, אני עשיתי את זה באמצעות technuique (כמה מהם, את אותו הדבר עם מסננים שונים applyed) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() אני מקווה שיש לך הדרכה זו מצאו שימושי המערכת שלי: ubr משחק מחשב
|
|
|
|||
|
|||
|
heres תמונה טובה יותר של התמונה fiale
![]() גם אני ממליץ להוסיף עוד כמה עדשות flairs אז עשיתי |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
מגניב נחמד הדרכה.
|
|||
|
|||
|
ממש אוהב את זה, כל סיכוי לקבל את זה 1440x900?
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
אני אוהב את זה יותר מדי
|
|
|||
|
|||
|
תודה רבה, חבר 'ה !!!!! חולה לקבל את זה לתוך גודל המסך עכשיו!
|
|
|
|||
|
|||
|
ואם אתה מרגיש יותר כמו לעשות כל הזמן, אתה יכול גם לכתוב אותם? אני מצפה יותר את העבודה שלך
|
|
|
|||
|
|||
|
לא לחכות מאוד מאוד מצטער צביעות לעשות את זה זה נראה קצת messed למעלה
|
|
|
|||
|
|||
|
thats אותך thingy אבל כל מה שיש לי זה שאני becides שנעשו עבור vidoes הכנתי גם מראה לך איך לעשות את זה כי היא די מגניב
החלק הראשון: http://in.youtube.com/watch?v=_RxGzvuxOT4 חלק 2: http://in.youtube.com/watch?v=Jze706-l9jA&feature=user אתה חייב לשמור על מסך מלא, כדי לראות מה אני עושה heres את pic ![]() אוהב את זה? |
|
|
|||
|
|||
|
היי,
אחרי שאני עושה את העדשה אבוקה, זה לא יאפשר לי לעשות את הגל עיוותים. הדבר היחיד שאני יכול לעשות תחת 'לעקם' היא עדשה תיקון, כל שאר האפשרויות הן greyed החוצה. עריכה: אני עובד עכשיו. אני לא יודע איך, אבל התחלתי אחד חדש וזה עובד