![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Heres Tutorial aš padariau, kaip padaryti Anotacija backrounds Photoshop CS3
1.) Atidaryti Photoshop ir spauskite File> New ir nustatykite dydžių kažką panašaus ![]() Dabar paspauskite OK 2.) Dabar reikia pakeisti backround iki juodos. Norėdami tai padaryti paspauskite mygtuką g ir padaryti Shure, kad jis yra nustatytas ant dažų kibiro įrankį (ne gradiant). Grįžti į teisę buvo yra spalvų gomurio ir spauskite "Juodasis kvadratas". Dabar tiesiog paspauskite ant emty drobės ir turėtų pasukti atgal. ji turėtų atrodyti taip ![]() 3.) Eikite į meniu Filter> render> objektyvo Flair ir laukelyje turi pop-up. Turėtų būti didelis red dot "su pliuso ženklu ant jos. Ieklikšķiniet Peržiūrėti langelį perkelti raudoną tašką ten, kad mano, kaip atrodė ši ![]() 4.) Kai baigsite tą pereiti prie filtras> iškreipti> banga ir pažaisti su juo ir pasirinkti tai, kas atrodo gerai jums mano atrodė ![]() finshed dalykas ![]() 5.) Dabar taikomos kai kurios kitais filtrais tuos, kurie i applyed buvo visi filtrai> iškreipti jie pinch filtras, žirklės, filtras, sphereize filtro ir filtro užsukimas. Galite naudoti šiuos arba visus arba netgi skirtingi tie tik vienas. Gatavo dalykas atrodo taip ![]() 6.) Kitas dalykas, kad jūs galite padaryti tai padaryti dviem egzemplioriais sluoksniu, paspaudę dešiniu klavišu ir pasirinkite backround sluoksnį duplicite Layer (sluoksnis yra dešinėje pusėje, bottum) spustelėkite ant šios sluoksniai padėklų sluoksniu. Po šios sumažinti Dublicate layer opacity (opacity juosta yra dešinėje virš sluoksnių sąraše) yra mažesnis tai apie 40%, tada eikite į Edit> konvertuoti ir pasirinkite pasukti ir pasukti ją bet kurioje iš 90 * 120 *. jei sukasi vaizdas doesnt totaly padengti visą drobės tada eikite į Edit> transformuoti ir masto ir apimties, kol jis atitinka visą vaizdą. Ar daug kartų pasukant jį įvairiais būdais Everytime (dianally vertikaliai, horizontaliai ect ect) Heres galutinis rezultatas ![]() 7.) Dabar tiesiog pažaisti su spalva, eikite į "vaizdas bitų> Adjustments galite mess with kontrasto / ryškumo, lygių spalvų balansą kas nors tikrai norėčiau pradėti spalvų balansą ir čia fianle vaizdas! ![]() čia yra keletas kitų abstrakčių Užsklandos Aš naudojant šį technuique (kai kurie su įvairiais filtrais applyed pats) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tikiuosi, kad jūs turite rasti šio vadovo Naudinga Mano sistema: UBR žaidimų kompiuteris
|
|
| |||
| |||
| Heres geresnį vaizdą fiale vaizdas ![]() Taip pat norėčiau pasiūlyti įtraukti dar keletą objektyvo flairs tada aš |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Cool nice pamoka.
| |||
| |||
| Really like this one, bet gauti jį 1440x900 šansas? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Man patinka, kad vienas pernelyg
| |||
| |||
| Thanks a lot guys !!!!! blogai, kad gauna į tą ekrano dydis dabar! |
|
| |||
| |||
| Ir jei manote, kaip daro bet daugiau bet kuriuo metu, galite taip pat po tų? laukiu daugiau jūsų darbų |
|
| |||
| |||
| Palaukite nėra labai labai atsiprašau cant do ji atrodo šiek tiek messed up |
|
| |||
| |||
| J. thingy bet Thats All I Have becides tai, kad aš padariau už vidoes Aš taip pat matysite, kaip tai padaryti, kad vienas yra pretty cool Part One: http://in.youtube.com/watch?v=_RxGzvuxOT4 2 dalis: http://in.youtube.com/watch?v=Jze706-l9jA&feature=user turite žiūrėti visame ekrane pamatyti, ką aš darau Heres pic ![]() patinka? |
|
| |||
| |||
| Ei, Po daryti objektyvo išlyginimu, jis neleidžia man daryti banga iškraipymo. Vienintelis dalykas, ką galiu padaryti pagal "iškraipymus" yra objektyvo korekcijos, visi kiti variantai yra pilka. Edit: man veikia dabar. Aš nežinau kaip, bet aš pradėjau naują ir veikia
__________________ Hi:) |