![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| heres pamācību es par to, kā abstrakts backrounds in CS3 Photoshop
1.) Open Photoshop un pēc tam noklikšķiniet uz faila> jaunām un noteikt skaitu, lai kaut kas līdzīgs šim ![]() Tagad noklikšķiniet ok 2.) Tagad jums ir jāmaina backround līdz melnai. Lai to izdarītu nospiediet g pogu un padarīt Shure ka tas ir iestatīts uz krāsu spainis rīku (ne gradiant). Iet uz labo bija ir krāsas aukslēju un noklikšķiniet uz melna kvadrāta. Tagad vienkārši noklikšķiniet uz tukšs kanvas, un tai jāvēršas atpakaļ. tam vajadzētu izskatīties šādi ![]() 3.) Ejiet uz izvēlni filtrs> Render> objektīvs nojauta un kasti pop up. Ir jābūt Big Red dot ar plus zīmi par to. Noklikšķiniet jebkurā vietā priekšskatījuma lodziņā pārvietot red dot, lai tur mans izskatījās ![]() 4.) Kad esat pabeidzis ar šo iet uz filtrs> izkropļot> viļņu un juceklis ap to un izvēlēties kaut ko, kas izskatās labi jums mine izskatās ![]() finshed lieta ir ![]() 5.) Šobrīd piemēro dažiem citiem filtriem tie, ka i applyed bija visiem filtriem> traucē tie šķipsnu filtru, bīdes filtru, sphereize filtru, un virpuļot filtru. Jūs varat izmantot tikai vienu no šiem vai visi vai pat daži dažādiem uzņēmumiem. Gatavā lieta izskatās ![]() 6.) Nākamā lieta, ko jūs varat darīt, ir izveidot dublikātu slāni tiesības noklikšķinot uz backround slāni un izvēlieties duplicite slāni (slāņiem atrodas labajā pusē pie bottum) un pēc tam noklikšķiniet uz šo slāni slāņiem palešu. pēc tam, kad jūs šo zemāko dūmainība dublicate slāni (necaurredzamība josla ir pa labi virs saraksts slāņiem), kas zemāks ir aptuveni 40%, tad iet uz Rediģēt> pārveidot un izvēlieties griezties un rotēt to jebkurā no 90 * līdz 120 *. ja pagriezt attēlu doesn't totaly aptver visu audekls tad iet uz Rediģēt> pārveidot un mērogu un apjomu, kamēr tā atbilst visu attēlu. Vai šis daudzreiz rotējošo ir dažādi everytime (dianally vertikāli, horizontāli ect ect) heres galīgais rezultāts ![]() 7.) Tagad tikai haoss aptuveni ar krāsu mazliet dodoties uz image> pielāgojumus var sajaukt ar kontrasta / spilgtuma, līmeni, krāsu balansa kaut kas tiešām arī es sāktu ar krāsu balansu un šeit ir fianle attēlu! ![]() Šeit ir daži citi abstrakti tapetes i, izmantojot šo technuique (dažas ir pašu ar dažādiem filtriem applyed) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Es ceru, ka jūs esat atraduši šo pamācību noderīgs Mana sistēma: ubr spēļu dators
|
|
| |||
| |||
| heres labāku priekšstatu par fiale image ![]() Arī es ieteiktu pievienot pāris objektīvu flairs tad es darīju |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Cool jauku pamācību.
| |||
| |||
| Really like this one, visas iespējas panākt to 1440x900? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Man patīk, ka viens pārāk
| |||
| |||
| thanks a lot guys !!!!! slims saņemt, ka minētajā ekrāna izmērs tieši tagad! |
|
| |||
| |||
| Un, ja jūs jūtaties patīk darīt vairāk jebkurā laikā jūs varat arī pēc tās? Es ceru vairāk par jūsu darbu |
|
| |||
| |||
| gaidīt no ļoti ļoti žēl cant do it tas izskatās mazliet messed up |
|
| |||
| |||
| ya thingy bet thats all i ir becides tas, ka es par vidoes es arī parāda, kā to izdarīt, ka viena ir diezgan vēss Pirmā daļa: http://in.youtube.com/watch?v=_RxGzvuxOT4 2.daļa: http://in.youtube.com/watch?v=Jze706-l9jA&feature=user jums skatīties pilnā ekrānā, lai redzētu, ko es daru heres pic ![]() like it? |
|
| |||
| |||
| Hei, Pēc tam es lēcu izlīdzināšanu, tas neļauj man darīt vilnis deformācija. Vienīgais, ko es varu darīt zem "izkropļo" ir objektīvs korekciju, visas citas iespējas ir greyed out. Edit: Es darbi tagad. Es nezinu kā, bet es sāku jaunu viena un tā darbojas
__________________ HI:) |
![]() |
|
| Bookmarks |