![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| heres samouczek i na jaki sposób abstrakcyjny backrounds w Photoshop CS3
1). Otwarte photoshop a następnie kliknąć na plik> nowe i ustawić wielkości coś takiego ![]() Teraz kliknij przycisk OK 2). Teraz musisz zmienić backround na czarno. Aby to zrobić naciśnij przycisk g shure i że jest ona ustawiona na farb łyżką narzędzie (nie gradiant). Idź w prawo zostały istnieje kolory podniebienia i kliknij na czarnym rynku. Teraz wystarczy kliknąć na płótnie emty i należy zwrócić się do tyłu. powinien wyglądać tak ![]() 3). Przejdź do menu Filtr> render> obiektyw spryt i pole powinno pop-up. Nie powinno być duże czerwone kropki ze znakiem plus w tym zakresie. Kliknij gdziekolwiek w polu podglądu przenieść czerwoną kropką do kopalni nie wyglądała tak ![]() 4). Po zakończeniu tego przejść do filtra> zakłócić> fal i bałagan wokół niej i wybierz coś, co wygląda dobrze ci kopalnia wyglądało ![]() w finshed rzeczą jest ![]() 5). Stosuje się inne filtry i te, które zostały applyed wszystkich filtrów> zakłócić byli szczypta filtr, do ścinania filtr, w sphereize filtr i filtr kręcić. Można używać tylko jednego z nich lub nawet niektóre inne. Gotowy rzecz wygląda tak ![]() 6). Następnej rzeczą jaką możemy zrobić jest dokonanie dwóch egzemplarzach warstwę klikając prawym przyciskiem myszy na backround warstwę i wybierz duplicite warstwy (warstwy są po prawej stronie na bottum), następnie kliknij na tę warstwę w warstw palet. Po tym niższa nieprzezroczystości z dublicate warstwy (nieprzezroczystości prawej bar nad listą warstw) obniżyć do około 40% a następnie przejść do edycji> przekształcasz i wybierz obracać i obrócić ją w dowolnym miejscu z 90 * do 120 *. jeśli obraca obraz doesnt totaly obejmować cały płótnie następnie przejdź do edycji> przekształcasz i skalę i zakres jej, dopóki nie pasuje do całości obrazu. Do tego wiele razy obracanie to różne sposoby everytime (pionowo, poziomo dianally ect. ect.) heres końcowy wynik ![]() 7). Teraz tylko bałaganić z koloru trochę, przechodząc do obrazu> korekt można mess with kontrastu / jasności, poziomów, kolor równowagi coś naprawdę jednak chciałbym zacząć od koloru równowagi i tutaj jest fianle zdjęcia! ![]() Oto kilka innych abstrakcyjnych tapet i wykonane przy użyciu tego technuique (niektóre są takie same w różnych filtrów applyed) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mam nadzieję, że masz znaleźć przydatne tym samouczku My System: ubr gier komputerowych
|
|
| |||
| |||
| heres lepszy obraz tego obrazu fiale ![]() I także zaleca dodanie para więcej obiektyw flairs wtedy zrobiłem |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Cool nice tutorial.
| |||
| |||
| Rzeczywiście podobny do tego, żadnych szans na otrzymanie go w 1440x900? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| I love that one too
| |||
| |||
| Thanks a lot guys !!!!! chorych dostać do tego, że wielkość ekranu right now! |
|
| |||
| |||
| A jeśli masz ochotę robi więcej każdej chwili można także po tym? czekam na więcej Twoich prac |
|
| |||
| |||
| czekać nie bardzo przepraszam cant zrobić to wygląda trochę messed up |
|
| |||
| |||
| ya thats thingy ale wszystkich mam becides tym, że i dla vidoes zrobiłem również pokazano w jaki sposób to zrobić, że jest całkiem cool Part One: http://in.youtube.com/watch?v=_RxGzvuxOT4 część 2: http://in.youtube.com/watch?v=Jze706-l9jA&feature=user musisz oglądać na pełnym ekranie, aby zobaczyć, co Ja dokonuję heres PIC ![]() jak to? |
|
| |||
| |||
| Hej, Po zrobić obiektywu wyrównania, nie pozwól mi zrobić falę zakłóceń. Jedyne co mogę robić w ramach "zakłócają" obiektyw jest korekta, wszystkie inne opcje są szary. Edit: I teraz działa. Nie wiem jak, ale zacząłem nową i działa
__________________ HI:) |
![]() |
|
| Zakładki |