mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Software > Multimedia & Codecs

Register

Efectuarea abstract backrounds în photoshop

Reply

Thread Tools
Old 5 octombrie 2008, 12:56
Grupul de donator

Default Efectuarea abstract backrounds în photoshop

heres un tutorial-am făcut cu privire la modul de a face abstract backrounds in Photoshop CS3

1.) Open photoshop şi apoi faceţi clic pe File> nou set de dimensiuni şi de la ceva de genul asta

acum, faceţi clic pe OK

2.) Acum, trebuie să vă schimbaţi backround la negru. Pentru a face acest lucru apăsaţi butonul g şi face shure care este setat pe vopsea galeata instrument (nu gradiant). Du-te la dreapta au fost acolo este de culori palatului şi faceţi clic pe negru pătrat. Acum, trebuie doar să faceţi clic pe panza emty şi ar trebui să rândul său, să dea înapoi. acesta trebuie să arate ca acesta

3.) Du-te la meniul de filtru> face> cristalinului fler şi ar trebui să o cutie de tip pop-te. Ar trebui să existe o mare cu un punct roşu semnul plus pe el. Faceţi clic oriunde în caseta de previzualizare pentru a muta acolo punct roşu pentru a arăta ca aceasta a mea

4.), Atunci când aţi terminat cu care merge la filtru> denatura> val şi mizerie în jurul cu ea şi alegeţi ceva care arata bine, pentru tine
Arăta ca a mea
finshed de lucru este

5.) Acum se aplică alte filtre de cei care i s-au applyed în toate filtrele> denatura au fost chinul filtru, filtru de tuns, de sphereize filtru, şi învârti filtru. Puteţi folosi doar una dintre acestea sau toate sau chiar unele diferite. Finit arata ca acest lucru

6.) Următorul lucru pe care îl poate face se face un duplicat strat prin clic dreapta pe backround strat şi selectaţi duplicite stratul (straturile sunt pe partea dreaptă, la bottum), apoi faceţi clic pe acest strat, în straturi palet. după ce aţi face acest lucru mai mic de opacitate de strat dublicate (opacităţii bar este dreptul de mai sus pe lista de straturi) este mai mică cu aproximativ 40%, apoi atunci du-te pentru a edita> transforma şi selectaţi roti si roti-l oriunde de la 90 la 120 * *. în cazul în care alternează imagine doesnt totaly acoperă întreaga panza apoi atunci du-te pentru a edita> transforma şi la scară şi de scară, până când acesta se potriveşte cu imaginea de ansamblu. Face acest lucru de mai multe ori aceasta moduri diferite de rotaţie, de fiecare dată (dianally vertical, orizontal, ect ect) heres rezultatul final

7.) Acum, doar în jur de mizerie, cu un pic de culoare de gând să imaginea> ajustări puteţi încurca cu contrast / luminozitate, pe niveluri, de culoare echilibru ceva cu adevărat, deşi i-ar începe cu culoare echilibru şi aici este fianle imagine!!

Iată câteva alte abstract wallpapers-am facut folosind acest technuique (unele sunt la fel cu diferite filtre applyed)

Sper că aţi găsit acest ghid util

Sistemul meu: ubr de jocuri, calculator

Procesor (e):
q6600 G0 @ stoc răcit AC congelator
Plăci de bază:
Gigabyte ep45 ds3r
Memorie RAM:
2 GB DDR2 800
Placă grafică (e):
4870 1GB
Placă de sunet:
la bord
Hard Drive (e):
160GB 7200rpm ide
Optical Drive (e):
DVD-ROM Combo DVD + /-RW
Cauza / PSU:
modded + vopsit caz w / 1kw antec
Răcire:
2 120mm fans 4 80mm fani si un hdd
Network / Internet:
dual gigaoctet lan
Monitor (e):
24 "Acer
Sistem de operare (e):
Windows XP
Old 5 octombrie 2008, 12:58
Grupul de donator

heres o mai bună imagine a fiale imagine

De asemenea, i-ar recomanda să adăugaţi un cuplu mai multe lentile flairs apoi mi-am făcut
Old 5 octombrie 2008, 13:51
Administrator Group

Cool frumos tutorial.

Sistemul meu: Hybr! D

Procesor (e):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Plăci de bază:
HP nForce 560
Memorie RAM:
2 GB DDR2 PC2-5300
Placă grafică (e):
Nvidia 7150M la bord integrat
Placă de sunet:
5-1 la bord integrat
Hard Drive (e):
250GB 5400rpm SATA300
Optical Drive (e):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Cauza / PSU:
Stock HP
Răcire:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 NIC / 10MB Virgine cablu
Monitor (e):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Sistem de operare (e):
Windows 7 Ultimate pe 32 de biţi
Old 5 octombrie 2008, 13:52
Administrator Group

Pe bune ca asta, orice şansă de a obţine în 1440x900?
Old 5 octombrie 2008, 13:58
Grupul de donator

Îmi place că o prea Eu v-am setat-o ca-mi spaţiul de lucru, se pare în regulă. Voi pune într-un pic de ecran sau 2 în curând.

Sistemul meu: În primul rând OC

Procesor (e):
Intel E2180@2.85
Plăci de bază:
Gigabyte GA-P35-DS3L
Memorie RAM:
2x1GB OCZ PC2-9200 Reaper CL5
Placă grafică (e):
Gainward ATI 3850
Placă de sunet:
la bord
Hard Drive (e):
Seagate Barracuda 7200.7 120GB
Optical Drive (e):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Cauza / PSU:
Pirat VX450
Răcire:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Network / Internet:
la bord / presupune 10Meg virgin cablu
Monitor (e):
Viewsonic Vx922; Viewsonic VE702m
Sistem de operare (e):
XP Home
Old 5 octombrie 2008, 14:07
Grupul de donator

Multumesc mult baieti !!!!! bolnav care ajunge în care dimensiunea ecranului chiar acum!
Old 5 octombrie 2008, 14:12
Grupul de donator

Si daca te simti ca faci orice mai mult în orice moment, puteţi de asemenea, cele post? Astept cu nerabdare sa mai mult de lucru
Old 5 octombrie 2008, 14:12
Grupul de donator

aşteptaţi nu foarte pare foarte rău cant o fac se pare un pic incurcat
Old 5 octombrie 2008, 18:41
Grupul de donator

Thats mai veche, dar tot ce am becides că am făcut acest lucru pentru vidoes am facut de asemenea, care vă arată cum să faceţi acest lucru, care este una destul de cool
o parte: http://in.youtube.com/watch?v=_RxGzvuxOT4
Partea 2: http://in.youtube.com/watch?v=Jze706-l9jA&feature=user
ai sa ma uit la tot ecranul pentru a vedea ce fac

heres pic de
place?
Old 5 octombrie 2008, 18:59
Grupul de donator

Hei,
După ce am făcut a cristalinului semnal luminos, acesta nu va lasa-ma pe mine sa val distorsiune. Singurul lucru pe care îl pot face în conformitate cu "distorsiona" este de lentile de corecţie, toate celelalte opţiuni sunt greyed afară.

Editare: am lucrează acum. Nu stiu cum, dar am început o nouă şi funcţionează

Register

Marcaje