![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Heres návod som sa na to, ako abstraktné backrounds ve Photoshopu CS3
1). Otvorte Photoshop a potom kliknite na súbor> nový a nastavenia veľkosti, aby k niečomu takému ![]() Teraz kliknite na tlačidlo OK 2.) Teraz musíte zmeniť pozadie na čiernu. Postupujte stlačením tlačidla g a SHURE, že je nastavená na náteru vedierko nástroj (ne gradiant). Prejsť na pravej boli existuje farby poschodia a kliknite na čierny štvorec. Teraz stačí kliknúť na plátne emty a mal by sa obrátiť na chrbát. by mal vyzerať takto ![]() 3). Choď do menu Filter> robiť> šošovky vkus a krabice by pop hore. Mala by byť veľká červená bodka sa znamienko plus na to. Kliknutím kdekoľvek v náhľadové políčko presunúť red dot tam dole vypadalo takhle ![]() 4.) Po dokončení s tým ísť do filtra> narušiť> vlnu a flákat sa s ňou a vybrať si niečo, čo vyzerá dobre na vás mine vyzeral ![]() finshed na vec je ![]() 5.) Teraz používajú niektoré iné filtruje applyed aj tie, ktoré boli všetky v filtre> narušiť boli pinch filter sa poistných nárazových filter sa sphereize filter a točiť filter. Môžete použiť len jeden z nich alebo všetky, alebo dokonca niektoré z nich líšia. Hotový to vyzerá takto ![]() 6.) Ďalšia vec, ktorú môžete urobiť, je vytvoriť duplikát vrstvu pomocou kliknutia pravým tlačidlom na vrstvu pozadie a vyberte duplicite vrstva (vrstvy sú na pravej strane na bottum), potom kliknite na túto vrstvu, vo vrstvách paliet. Po dokončení tohto zníženie opacity na dublicate vrstvu (opacity bar je priamo nad zoznamom vrstiev) je nižší, približne 40%, potom prejdite na Upravovacie> transformácie a vyberte striedať a striedať ho kdekoľvek od 90 do 120 * *. je-li otočiť obrázok doesnt celkom pokrývajú celú plátne potom prejdite na Upravovacie> transformácie a rozsahu a rozsahu, ktoré do tej doby, než padne na celý obrázok. To koľkokrát rotujúce to rôznymi spôsobmi kedykoľvek (dianally vertikálne horizontálne ect ect) Heres konečný výsledok ![]() 7.) Teraz len kutit s farbou trochu tým, že pôjdete na obrázok> úpravy môžete motat sa kontrast / jas, úrovne, farebné rovnováhy niečo naozaj aj keď by sa začať s vyváženie farieb a tady je fianle obraz! ![]() Tu sú niektoré ďalšie abstraktné tapety som sa pomocou tejto technuique (niektoré sú zhodné s rôznymi filtrami applyed) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dúfam, že ste našli tento tutoriál užitočné Môj systém: UBR herný počítač
|
|
| |||
| |||
| Heres lepší obraz o Fiala obrázok ![]() Tiež by som sa odporúčajú pridať ešte pár šošovky flairs potom som |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Cool pekný tutorial.
| |||
| |||
| Naozaj, ako je tento, všetky šance na to v 1440x900? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mám rád, že jeden príliš
| |||
| |||
| díky moc chlapi !!!!! chorí si, že do tohto veľkosť obrazovky práve teraz! |
|
| |||
| |||
| A ak máte pocit, ako nic víc kedykoľvek môžete aj post ty? Teším sa na ďalšie vašej práce |
|
| |||
| |||
| ne čakať veľmi veľmi ľúto, prevýšenia to vyzerá trochu neusporiadaný |
|
| |||
| |||
| ya thingy, ale to je všetko som becides toho aj pre vidoes som sa tiež ukáže vám, ako to urobiť, že je dost cool časť: http://in.youtube.com/watch?v=_RxGzvuxOT4 part 2: http://in.youtube.com/watch?v=Jze706-l9jA&feature=user musíte sa pozerať na celej obrazovke vidieť to, čo robím Heres PIC ![]() páči? |
|
| |||
| |||
| Hej, Potom, čo som si objektív podrovnanie, to nebude dajte mi robiť vlny skreslenia. Jediné, čo môžem urobiť v rámci 'narušiť' je korekčné šošovky, všetky ďalšie voľby sú sivé. Edit: I teraz pracuje. Neviem ako, ale začal som novú a funguje
__________________ HI:) |