![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Хересу увод сам направио о томе како направити сажетак бацкроундс у Пхотосхоп ЦС3
1.) Отвори Пхотосхоп и онда кликните на слику> Неу и поставите величинама на нешто попут овог ![]() Сада кликните на дугме ОК 2.) Сада морате променити бацкроунд на црно. Да бисте то урадили г притисните дугме и схуре да је поставите на бојите сиц алат (не градиант). Иди на десној су се боје непце и кликните на црном тргу. Сада само кликните на платну емты и требало би се окренути леђа. Требао би изгледати овако ![]() 3.) Идите у мени филтер> узвратити> Објектив њух и оквир би требао поскочити. Тамо би требало да буде велика црвена дот са плус знак на њој. Кликните било где у превиеу бокс за премештање црвена дот да постоји минско изгледао овако ![]() 4.) Када завршите са тим ићи у филтер> искривљује> вал и неред около с њим и одабрати нешто што изгледа добро на вас мина као ![]() ствар је у финсхед ![]() 5.) Сада се примењују неки други филтери и оне које су биле апплыед све у филтерима> искривљује они су били приклијештити филтер је посмично филтер, филтер је спхереизе и ковитлати филтер. Можете користити само један од тих или све или чак неке различитих мотивација. Готовог ствар изгледа овако ![]() 6.) Следећа ствар коју можемо учинити јесте направити дупликат слој десним кликом на бацкроунд лаыер и изаберите дуплицате слој (слојеви су се на десној страни на боттум), а онда кликните на овај слој у слојевима Палет. након што сте то урадили Затамњеност нижа од дублицате слој (непрозирност бар је десно изнад листе слојева) нижа је за око 40% онда идите на едит> трансформише и изаберите ротирати и ротирати га нигде из 90 * до 120 *. ако је слика измијењани се потпуно прекрива целу платну онда идите на едит> трансформише и скале и скала га док се не уклапа у целу слику. Учините то неколико пута ротирајуће то све различите начине (дианаллы вертикално водоравно итд итд) Хересу коначни резултат ![]() 7.) Сад само неред около са бојама мало тако да одете на имаге> подешавања можете неред с контраст / осветљење, нивоима, равнотежа боја заиста ништа иако бих почети са бојама равнотежу и овде је фианле слику! ![]() Овде су неке друге апстрактне позадине сам помоћу данашји тецхнуикуе (неки су исти са разлицитим филтерима апплыед) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Надам се да сте пронашли овај користан туториал Мы Сыстем: убр гаминг рачунар
|
|
| |||
| |||
| Хересу бољу слику о фиале имаге ![]() и ја бих препоручио и додао још пар сочиво флаирс тада нисам |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Цоол нице туториал.
| |||
| |||
| Стварно овако један, било који канал од узимајући у 1440кс900? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Волим да је један превише
| |||
| |||
| пуно хвала момци !!!!! болестан се да у тај екран величине управо сада! |
|
| |||
| |||
| А ако се осећате као радиш више било које време, могу се такође пост оне? ЈА радовати се више вашег рада |
|
| |||
| |||
| не чекајте врло је жао цант до ит то изгледа мало мессед уп |
|
| |||
| |||
| ыа тхингы али тај имам бецидес све ово што сам направио за видоес сам направио такође приказано како то да једна је згодан хладан Први део: хттп://ин.ыоутубе.цом/уатцх?в=_РксГзвуксОТ4 2. део: хттп://ин.ыоутубе.цом/уатцх?в=Јзе706-л9јА&феатуре=усер морате гледати фулл сцреен да видим колико сам радиш Хересу ПИЦ ![]() лике ит? |
|
| |||
| |||
| Еј, Након што ми је чинити сочива фларе, неће пустити мене учинити талас скокова. Једино што ја могу учинити под "искривити" је сочиво корекцију, све остале опције су греыед оут. Едит: И сада ради. Не знам како, али сам почела нову и функционише
__________________ ХИ:) |