yeni ve bunun gibi bir şey şimdi tıklayın tamam 2 boyutlarını ayarlayın.) Şimdi gerekir" />
![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| bir "kılavuz" Nasıl Photoshop CS3 de soyut backrounds için yapılan heres
1.) Açık Photoshop ve sonra dosyayı tıklayın> yeni ve bu gibi şeyler için boyutlarını ayarlamak ![]() Şimdi tamam 2.) Şimdi siyah için backround değiştirmeniz gerekir. G düğmesi bu basın yapmak için ve shure bu boya kovası aracı ayarlanmış olduğundan emin olun (değil gradiant). Doğru git Bu renkleri damak tıklayın siyah kare üzerinde oldu. Bu emty Tuval üzerine tıklayın ve geri çevirmek gerekir. bu gibi olmalıdır ![]() 3.) Menü filtreleme> Render> objektif yetenek ve bir kutu açılır gitmek gerekir. Bir büyük kırmızı olmalıdır üzerine artı işareti ile nokta. Tıklayın Önizleme kutusuna herhangi bir yerinde kırmızı için bu gibi görünüyordu benim tam hareket etmek için ![]() 4.) Zaman bu filtre gitmek> bozun> dalga ve karmaşa çevresinde ve size daha iyi görünüyor bir tercih ile bitiriyoruz Benimki gibi görünüyordu ![]() bu finshed şey ![]() 5.) Artık başka bir filtre olan i applyed tüm filtreleri ise geçerli> bunlar çimdik filtresi, bir kesme filtresi vardı bozun, bu sphereize filtresi ve burmak filtre. Sadece bu veya hatta bazı farklı olanları kullanabilirsiniz. Son şey bu gibi görünüyor ![]() 6). Yapabilirsiniz sağa backround katmanı ve duplicite katman üzerine tıklayarak bir çift katman yapmak bir sonraki şey (katmanları sağ tarafındaki bottum at) sonra katmanları Palet Bu katmana tıkla. sonra bu dublicate tabakası matlık düşük (matlık çubuğu yapmak katmanların listesini sağ üstte) yaklaşık% 40 daha sonra düzenlemek için git> çevirmek ve döndürmek ve her yere 90 * 120 *. da dönüşümlü seçebilir, düşük kadar resmin tamamını uygun eğer toplam sonra tüm kanvas kapağı düzenlemek gitmek resim doesnt> dönüştürmek ve ölçek ve ölçek döndürülür. Bu birçok kez farklı şekillerde (dianally dikey yatay EKT EKT) her dönem musunuz sonuçlanan heres ![]() 7.) Artık sadece renk resim giderek biraz her> bir kontrast karmaşa olabilir ayarlamalar / parlaklık seviyeleri, renk dengesi şey gerçekten de i renk dengesi ve burada başlayacak olan fianle görüntü! ![]() burada başka bir soyut duvarkağıdı Bu technuique kullanılarak yapılan (bazı farklı filtre applyed ile aynı) olduğunu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Benim size bulduğunuzda umut bu yararlı öğretici Benim Sistemi: ubr oyun bilgisayar
|
|
| |||
| |||
| bu fiale görüntünün daha iyi bir resmi heres ![]() Ayrıca ben yaptım sonra bir çift daha objektif flairs eklenmesi tavsiye ederim |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Güzel öğretici Harika.
| |||
| |||
| 1440x900 olarak almanın bu Gerçekten gibi, herhangi bir şans? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ben de bir aşk
| |||
| |||
| çok teşekkür ederim çocuklar !!!!! hasta almak bu ekran boyutu haline şimdi! |
|
| |||
| |||
| Ve eğer bir daha hiçbir zaman yapıyor gibi, ayrıca bu gönderebilir misin? I forward eserin daha bekliyoruz |
|
| |||
| |||
| beklemek yok çok çok üzgünüm cant biraz görünüyor bunu berbat |
|
| |||
| |||
| Sana thingy but all I yapılmış ayrıca bir çok çekici olması bunu yapmak size gösteren becides bu i vidoes i yaptığınız şu bir parçası: http://in.youtube.com/watch?v=_RxGzvuxOT4 Bölüm 2: http://in.youtube.com/watch?v=Jze706-l9jA&feature=user Ne yaptığımı görmek için tam ekran izlemek için PIC heres ![]() bu gibi? |
|
| |||
| |||
| Hey, Sonra lens yapmak, beni dalga distorsiyon yapmak izin vermiyor alevlenmek. Ben küçük bozun 'objektif düzeltme ise yapabileceğimiz tek şey, diğer tüm seçenekler silik vardır. Düzenleme: Şimdi çalışır. Nasıl, ama yeni bir başladı çalıştığını bilmiyorum
__________________ HI:) |