![]() |
|
|||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
|
|
Різьба Інструменти |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Херес уроці я зробив на те, як зробити анотація backrounds в Photoshop CS3
1.) Відкрийте Photoshop, а потім виберіть у меню Файл> Нове і встановити розміри, щоб щось на зразок цього ![]() Тепер натисніть кнопку ОК 2.) Тепер ви повинні змінити BACKROUND до чорного. Для цього натисніть на кнопку і G робити Shure, що він встановлений на інструмент заливки (не gradiant). Перейти до права були є кольори неба і натисніть на чорний квадрат. Тепер просто натисніть на emty полотно і він повинен звернутися до спини. Вона має виглядати наступним чином ![]() 3.) Перейдіть в меню Filter> Render> об'єктив чуття і коробка повинна спливав. Там має бути велика червона крапка зі знаком "плюс" на ньому. Клацніть у будь-якому місці у вікні попереднього перегляду, щоб перемістити червону крапку, щоб там мої дивилися, як це ![]() 4.) Коли ви закінчите, які йдуть в Filter> Distort> Wave і возитися з ним і вибрати те, що добре виглядає для вас мої дивилися, як ![]() finshed річ ![]() 5.) Зараз застосовуються деякими іншими фільтрами, які я застосовували всі були в Filters> Distort вони шнура фільтр, зрушення фільтра, Sphereize фільтр, а крутити фільтр. Ви можете використовувати тільки один з них або всі або навіть кілька різних. Готова річ виглядає наступним чином ![]() 6.) Наступну річ, яку ви можете зробити дублікат шару, клацнувши правою кнопкою на BACKROUND шар і виберіть duplicite шарі (шарах знаходяться на правій стороні в bottum), потім натисніть на цьому шарі в Пале шарів. Після цього нижній непрозорість продублювати шар (непрозорість Бар прямо над списком шарів) опустити її близько 40%, потім перейдіть до Edit> Transform і вибрати поворот і повертати його в будь-якому місці з 90 * 120 *. якщо повертати зображення doesn't Totaly охоплює весь полотно потім перейдіть до Edit> Transform і масштаб і масштаб його, поки він вписується в ціле зображення. Виконайте це кілька разів обертати його різними способами Everytime (dianally вертикальному горизонтальному ECT ECT) Heres остаточний результат ![]() 7.) Тепер просто возитися з кольором трохи, вибравши Image> Adjustments можна жартуйте з контрастність, яскравість, рівні, колірний баланс нічого по-справжньому, хоча я б почав з колірний баланс і ось fianle зображень! ![]() Ось деякі інші абстрактні я столу, виконані на цьому technuique (приблизно такі ж, з різними фільтрами, застосовували) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Я сподіваюся, що ви знайшли цього підручника корисно Моя система: UBR комп'ютерні ігри
|
|
|
|||
|
|||
|
Херес краще уявлення про fiale зображення
![]() Також я б рекомендував додати ще пару flairs об'єктив Then I Did |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Cool приємно підручник.
|
|||
|
|||
|
Дійсно, подібні до цієї, якийсь шанс отримати її в 1440x900?
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Я люблю це теж
|
|
|||
|
|||
|
Завдяки багато хлопців !!!!! жорстоке отримаємо, що в цей розмір екрану прямо зараз!
|
|
|
|||
|
|||
|
І якщо ви відчуваєте, як робити більше в будь-який час, ви можете також розмістити ці? Я розраховую на більш Вашої роботи
|
|
|
|||
|
|||
|
чекати не дуже-дуже шкода косяк робити це виглядає трохи Messed Up
|
|
|
|||
|
|||
|
Я. Thingy але це і все я becides цього, що я зробив для Vidoes Я також покажу вам, як це зробити, що один досить прохолодно
ЧАСТИНА ПЕРША: http://in.youtube.com/watch?v=_RxGzvuxOT4 Частина 2: http://in.youtube.com/watch?v=Jze706-l9jA&feature=user Ви повинні спостерігати весь екран, щоб побачити, що я роблю Херес ПІК ![]() Подобається? |
|
|
|||
|
|||
|
Гей,
Після того як я робити Lens Flare, вона не дозволить мені робити спотворення сигналу. Єдине, що можу зробити в розділі "Спотворення" IS об'єктив корекції, всі інші параметри відображаються зі зниженою яскравістю. Зміна: Я працює тепер. Я не знаю як, але я почав нове і воно працює