![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Heres a cool tutorial arról, hogy a villám
1.) Nyitott minden képhez, hogy a villám az én csak használja ezt a pic ![]() 2.) Jobb klikk a réteg backround és a kettős réteg most használjon kefét, hogy nincs-keménység és a fehér színt, és valami ilyesmi ![]() 3.) Most, töltse ki a másik oldalon fekete (még nem keménység), és szem előtt tartani ezeket a 2 színek megfelelnek a villámlás lesz, de meg tudod változtatni, hogy később, ha nem tökéletes, és ez így fog kinézni ![]() 4.) Most a szűrő> render> különbség felhős inverz rá fog image> adjusments> invertcukorban vagy Ctrl + I majd kép> korrekciók> szintek, és húzza a fekete a jobb, amíg nem, mint a villám csavar és ha még mindig vannak homályos területek, amikor kész ezzel ha csak earse azt a earaser majd a rétegek pallete a réteg a lighning csavar kiválasztott változtatni a blending módban a képernyő, és hogy ezt ![]() költöztem a villám bolt fölött, mert couldnt látják a felhő az úton, és már kész is! Villám! My System: ubr számítógépes játékokhoz
|
|
| |||
| |||
| Most, hogy az eső |
|
| |||
| |||
| Haha, lol. Még mindig nagyon klassz volt.
__________________ HI:) |
|
| |||
| |||
| kívánt dáľď rosszat? rossz látni, hogy mit tudok rosszul mess körül Abit |