![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| heres א מגניב הדרכה כיצד להפוך את בזק
1.) לפתוח כל תמונה אתה רוצה לשים את בזק ב אני פשוט להשתמש pic ![]() 2.) לחץ לחיצה ימנית על השכבה backround ולבצע שכפול שכבת כעת להשתמש במברשת כי אין שום קושי לבן צבע ולעשות משהו כזה ![]() 3.) כעת מלאו את השני עם שחור (עדיין לא קושי) ו זכור היו אלה 2 צבעים עומדות בזק יהיה אבל אתה יכול לשנות את זה מאוחר יותר, אם את לא מושלמת, והיא אמורה להיראות כך ![]() 4.) עכשיו לסנן> לדקלם> ההבדל ענן הפך את זה על ידי לחיצה על התמונה> adjusments> הפוך או CTRL + I ואז ללכת תמונה> התאמות> רמות וגרור את אחד שחור מצד שמאל, עד שאתה אוהב את בזק לבלוע ואם יש עדיין כמה אזורים מעונן בסיום עם זה אתה יכול פשוט earse זה עם earaser ולאחר מכן את שכבות pallete עם שכבת עם lighning בורג נבחר blending לשנות את מצב המסך כדי לקבל את זה ואתה ![]() הזזתי את בזק לבלוע מעל couldnt כי אתה רואה את זה עם ענן את הדרך ואת כל הכבוד! ברק! המערכת שלי: ubr משחק מחשב
|
|
| |||
| |||
| עכשיו לרבב |
|
| |||
| |||
| Haha, LOL. זה עדיין די מגניב בכל זאת.
__________________ Hi:) |
|
| |||
| |||
| אתה רוצה גשם רשע? חולה נראה מה אני יכול לעשות חולה להתבטל abit |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| כיצד להשתמש ב-Photoshop! | tomthedrummer1992 | מולטימדיה רכיבי Codec | 4 | 13 אוקטובר 2008 12:57 |
| הפיכת Abstract backrounds ב Photoshop | computeruler | מולטימדיה רכיבי Codec | 13 | 6 אוקטובר 2008 13:41 |
| Photoshop | computeruler | מולטימדיה רכיבי Codec | 24 | ה -25 לאפריל 2008 10:44 |
| Photoshop | Cew27 | כללי תוכנות צ 'אט | 3 | 16 ספטמבר 2007 13:48 |
| Photoshop CS | Cobalt | כללי תוכנות צ 'אט | 2 | 22 אוקטובר 2006 01:58 |
| שרשרת כלים | |
| |