![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Heres a cool pamoka apie tai, kaip žaibas
1.) Atidaryti bet atvaizdą, kurį norite įdėti į I Žaibas tiesiog naudoti šią pic ![]() 2.) Dešiniuoju pelės klavišu ant backround sluoksnį ir padaryti dviem egzemplioriais sluoksnis dabar naudotis šepečiu, kad neturi kietumas ir balta spalva ir padaryti kažką panašaus ![]() 3.) Dabar pildyti iš kitos pusės juodos spalvos (dar ne kietumas) ir nepamiršti, buvo šios 2 spalvų susitikti Žaibas bus, bet jūs galite pakeisti jį vėliau, jei jos nėra tobula ir ji turėtų atrodyti taip ![]() 4.) Dabar pereiti prie filtro> render> cloud skirtumas Žymėti jį ketina image> adjusments> Invert arba CTRL + I ir tada nueikite į image> Adjustments> lygiai ir vilkite juodas į dešinę, kol jums patinka Lightning Bolt o jei ten dar yra tam tikrų sričių debesuota, kai jūs padarysite, jūs galite paprasčiausiai earse jį earaser tada sluoksniai pallete su su lighning varžtas sluoksnis pasirinktą keisti maišymo būdas su ekranu ir jums gauti šią ![]() Aš persikėlė Lightning Bolt daugiau, nes jūs couldnt žiūrėti į debesis ir taip There you go! Lightning! Mano sistema: UBR žaidimų kompiuteris
|
|
| |||
| |||
| Dabar, kad lietus |
|
| |||
| |||
| Haha, lol. It's pretty cool, nors dar.
__________________ Hi:) |
|
| |||
| |||
| norite lietus blogis? blogai matyti, ką aš galiu padaryti blogai Bałaganić abit |