![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| heres cool apmācība par to, kā zibens
1.) Atvērt jebkuru attēlu, kuru vēlaties ievietot zibens jo es tikai izmantot šo pic ![]() 2.) Nospiediet uz backround slāni un padarītu dublikāts slānis tagad izmanto suku, kurai nav nekāda cietība un balto krāsu un lai kaut kas līdzīgs šim ![]() 3.) Tagad aizpildiet otrā pusē ar melnu (vēl nav cietība) un jāpatur prātā, ir šiem 2 krāsas atbilst zibens būs, bet to var mainīt vēlāk, ja tā nav perfekta un tai vajadzētu izskatīties šādi ![]() 4.) Tagad aiziet, lai filtrētu> Render> atšķirība mākonis ir apgriezti, dodoties uz image> adjusments> apgāž vai ctrl + i un tad dodieties uz image> korekcijām> līmeņiem un velciet melnu uz labo, kamēr jums patīk zibens skrūvi un, ja vēl joprojām ir dažas mākoņains zonas, kad tas ir paveikts ar šo jūs varat earse tai earaser un tad kārtās pallete ar slāni ar lighning skrūvi izvēlēto mainīt sajaukšanas režīmu, lai uz ekrāna un jums tas ![]() Es pārcēlos zibens skrūvi vairāk tāpēc, ka jums couldnt redzēt to ar mākonis ir, un nav jums iet! zibens! Mana sistēma: ubr spēļu dators
|
|
| |||
| |||
| Tagad lietus |
|
| |||
| |||
| Haha, lol. Tas joprojām ir diezgan cool though.
__________________ HI:) |
|
| |||
| |||
| Jūs vēlaties lietus ļaunumu? slikti redzēt, ko es varu darīt sliktu putru apmēram ABIT |