![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Херес Cool підручник про те, щоб блискавка
1.) Відкрити будь-яке зображення, яке ви хочете поставити в блискавці я буду просто використовувати цю ПІК ![]() 2.) Правою кнопкою мишки на BACKROUND шар і зробити дублікат шару тепер використовувати щітку, яка не має твердість і білий кольори і зробити щось на зразок цього ![]() 3.) Тепер заповнити в іншої сторони з чорним (як і раніше немає твердості) і мати на увазі, були ці 2 кольори задоволення блискавки будуть, але ви можете змінити в будь-який момент, якщо її не досконала і повинна виглядати наступним чином ![]() 4.) Тепер зайдіть в Filter> Render> Difference хмара зворотній їй буде зображення> adjusments> Invert або Ctrl + I, а потім перейдіть до Image> Adjustments> Levels і перетягніть чорний вправо, поки ви як блискавка і якщо все ще існують деякі області хмарно, коли ви зробили з цим ви можете просто earse його з earaser а потім у шарах палітри із шаром з lighning Болт вибрали змінити режим змішування на екрані, і ви отримаєте це ![]() Я переїхала блискавка більш тому, що ви Couldnt побачити його з хмар у порядку і There You Go! Блискавка! Моя система: UBR комп'ютерні ігри
|
|
| |||
| |||
| Тепер зробіть дощ |
|
| |||
| |||
| Ха-ха, LOL. Це ще досить прохолодно, хоча.
__________________ Hi:) |
|
| |||
| |||
| Ви хочете дощ зло? жорстоке подивитися, що я можу зробити жорстокого возитися ABIT |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Як використовувати Photoshop! | tomthedrummer1992 | Мультимедіа & кодеки | 4 | 13 жовтня 2008 12:57 |
| Створення абстрактних backrounds в Photoshop | computeruler | Мультимедіа & кодеки | 13 | 6 жовтня 2008 13:41 |
| Photoshop | computeruler | Мультимедіа & кодеки | 24 | 25 квітня 2008 10:44 |
| Photoshop | Cew27 | General Software чат | 3 | 16 вересня 2007 13:48 |
| Photoshop CS | Кобальт | General Software чат | 2 | 22 жовтня 2006 01:58 |
| Різьба Інструменти | |
| |